Lördag

Idag är det grått. Snart drar jag och papps till Västerås en sväng.

på Måndag avgörs det. God I´m excited!
..men jag tror att det går bra.
Jag har good feelings.
nej...jag har totalt bad feelings, men det är bara för att jag är paranoid.
Jag tror att det går bra.

I think my dream is about to come true! :D

Just ja! Jag har nu hittat ett sätt att definiera min dröm på. För dom som inte fattar hur man kan jobba med hundar ber jag er att gå in här:  http://lotuseducation.se .
Jag är den nya Jenny Damm! :D

Let´s not dance anymore

Jahapp, nu var det färdigdansat för i år!

och Tina vann
och Tina log
Hurra för Tina! :)

Fredag

Bra dag..

Pös iväg till stallet vid tre. Idag red vi in till Söderbärke. Det var ganska kul faktiskt. Skorpan sket på trottoaren :P. hhaaaha... Och vi hälsade på Bäsan! :D Hans hur är enormt! Och Anders hus är litet och sött! kul, kul!

Sen red vi tillbaka och hade travträning längs vägen. Snacka jobbigt det är alltså. Men så jävla kul när Savannah ger allt hon har. Det går så fort att ögonen tåras. och det är skiiitkuuuul! :D

Efter en och en halv timmes ridning i Söderbärke bar det av till Hedkärra för lektion på Ikaros. Det gick väl helt okej.. fast han var tjurig för att han behövde anstränga sig för en gångs skull. haha :P

såå..nu har jag avverkat 2 veckors ridning på 2 dagar. Jobbigt.. men KUL! :)

Helt sanslöst!

Det här är ju helt otroligt! Här ska man ta en buss som går 13.29 härifrån, och vad ser man? Den går inte? Men den går
06.29
07.29
08.29
09.29
10.29
11.29
12.29
14.29
15.29
16.29
17.29
18.29

Verenda jävla timme utom just 13.29.  Vad är det för jävla sätt??

Humor!

I Höökskatalogen finns det en häst som heter Whopper! (fatta vad obra det är för folk som inte gillar att annat folk kallar deras hästar för hamburgare)

..och en som heter Son of a bitch.

det är kul! ^^

oh boy

Idag har jag upptäckt att jag inte är gjord för att rida två gånger samma dag.

Idag var:
rida Savannah
äta Dajm-tårta
Flumma med weirdorna från Söderbärke
rida Pippi
mocka skit
bli suuupertött


Julia älskar er alla! <3

samma återkommande probem

Sara tror inte att jag skulle klara London med bara ett teleobjektiv på kameran. Vem skojjar hon med? Jag tror att mitt lilla 18-55 håller på att gro igen för att det var så länge sen jag använde det. Enda gången jag gör det är typ inne när jag känner för ego-pics.

hmm...det var detJag ska faktiskt helt ärligt flytta till England...när jag blir stor  ^^,     Fick lite återkommande England-tankar nu när Sara kommit hem från the capital of the UK.      

hmm...det var det


Elvis börjar bli harig. Det har väl med åldern att göra. Så länge det inte blir värre eller håller i sig bara..


hmm...Det var allt!                 

Vackert väder

Det är ju förskräckligt vad mycket man egentligen hinner med när man går upp tidigt. Vad är vitsen med att sova till 11 när man ändå bara mår dåligt av det? Nej, för en timme sen var jag uppe och har nu gått med vovven... som föressten har allmänt damp just nu och springer fram och tillbaka med sittt bacon-tuggben samtidigt som han slänger upp det i luften för att sedan pang lägga sig ner och börja tugga på det. söt-söt! <3

Nä, nu ska jag frulla (snälla, var mogna och associera inte...) och sen lär jag väl ge hunden nån krånglig uppgift som drar dampen ur honom..

so long, suckers!

Wow!fy fan vad häftigt alltså! Detta är vad jag kallar hundsport! Vilket otroligt sammarbete! Vilken hund som helst kan lära sig grunderna i tävlingslydnad, men det här, det är något speciellt! Guud, vilket samspel mellan hund och människa. Kolla snurren på 1.30 nånstans, hunden vet preciis vart den ska.
Shit!
Dressyr utan häst, men hund!


Så djupt imponerad av dessa två filmer. Letar man efter mål med sin hund så är väl det där ändå något att djupt prioritera. Det sammarbetet alltså! woowh!

Det kommer bli en lång, kall vinter

Fast det nu råkar vara så att Jocke hatar vintern (man kan vid vissa tillfällen ha hört honom kalla den "pissårstid") så kan jag ändå inte låta bli att älska den! Speciellt när det snöar. Jag blir så extremt lycklig av snö, när den faller. Sen när det blir kallt och sen varmt och slask och sen kallt igen och hård skare, då är det inte så mysigt. Men när den faller, en kväll, fluffig och mjuk, då älskar jag den!

image341

kent

Det finns inget band i hela världen som är så jävla bra som kent. Såg ni det? Det jag just skrev? Om inte, jag skriver det igen: kent är det bästa bandet i helva världen! För att förtydliga det så skriver jag det en gång till, om någon skulle missat det: kent är det bästa bandet i hela världen! För att ni verkligen ska ha förstått: KENT ÄR FAN BÄST!

Det här var den bästa konserten hittils. Så otroligt jävla bra! Dom spelade Stoppa mig juni och kevlarsjäl!
Fatta vad jag älskar dom för det! Åh, jag så så grovt lycklig över den konserten alltså.....aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D


Jocke: Nu vill nu väl höra en glad och upplyftande sång om flygplanskrascher och diverse andra saker innan ni går hem?
Publiken: WWHhoooooooooooooooo
Jocke: Då ska vi spela en sån sång för er!

Sami hade av strängen 2 gånger. Jocke tyckte det var roligt. Jocke var söt när han tyckte att det var roligt! ^^

Jag är lycklig!

kent

Nuuuu...drar jag till Örebro!

So long, suckers!

Klar

Nu är jag klar..

Följdfråga till det kan bli hur man definierar ordet klar. För egentligen är jag inte klar. Jag vart bara så jävligt trött på Andra Världskriget att jag såg till att det blev klart, sen om det blev bra är skitsamma.
Jag vart nöjd med frågorna. Faktadelen i fördjupningen duger, den är lite kort. Diskussionen är min favoritdel. Den vart jag riktigt nöjd med, men jag tror att den är för kort.

jaja, det visar sig.

Men vi hoppas på upprepning av NO-betyget. ;)

Håkan är inte den enda som är typ gulligast ever!

Det är en myt.

Att killar inte kan göra två saker samtidigt. Att de är i total avsaknad av simultankapacitet. En ren myt.

Nu sitter jag till exempel och vaggar Vinton till sömns samtidigt som jag skriver till er, kära åhörare och vänner. Det går inte snabbt. Varannan minut måste jag avbryta min prosa och lägga tillbaka nappen i munnen på min son så att han inte börjar trilskas. Men det går, ta mig fan. Det går.

Så! Nu har han somnat. Jag skrev meningen "Det är en myt" för nitton minuter sedan. Skriva + vagga = två saker + tänka = tre saker = mycket svårare.

/ Timo Räisänen

gulligt! <3

Optimistisk

Jag känner mig positiv och glad och upprymd! Arbetet med SO:n går bättre än förväntat och det känns som jag har allt klart för mig hur jag ska göra. Frågorna är nästan klara och jag har hittat riktigt bra grejer för fördjupningsuppgiften!

Och nuuu....har jag varit så duktig att jag tar en paus!

älskade Håkan!

Nu måste jag bara lägga till här att Håkan Hellström är väldens gulligaste person. Jag sitter fan här och störtbölar efter att ha hört början på hans "Kär i en ängel". Gud vad fin den är! Det finns verkligen ingen som Håkan! <3

image340

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går
Jag är kär i en ängel

Come sunshine

Nuuuuu....är det morgon!

Och jag har ingenting att skriva, men skriva gör jag likförbannat. Och nu svär jag också. hmm.. igårkväll upptäckte jag att jag skrev en halv sida ochlitetill på punkten "Beskriv kort krigets olika skeden i Europa". Kort var det, kanske borde slå upp det nånstans..?!

För att döma av de kunskaper jag faktiskt har så blev väl ändå det här ett kort inlägg. Och för att det ska förbli just kort så borde jag sluta skriva typ nu

Rubriker är ett sätt att få folk irriterade för att de inte kommer på nån

Nuu.... ska jag sova!

Det var agility ikväll.
Ticken var som vanligt sjukligt obsessed vid min vänstra sida och verkade tro att djävulen i miniformat slagit upp ett tält nånstans på mitt högra knä, varpå hon därför vägrade att komma nära det över huvud taget.
Elvis var som vanligt sjukligt obsessed med att hoppa upp och ner som en freakin' hare, och jag tror att han, tillsammans med Falcon och Elsa, kan joina the Olympic Team in bouncing.

Från en afton som doftar lite YMCA; Tack Göteborg, ni är kärlek för mig!

Bad girl

I'm a bad person. I'm a bad, bad person. May the devil do harsh upon my soul forever!

Fråga mig inte om det är korrekt engelska, men det lät bra så vi kör på det.

Jag har inte gjort min SO. Jag har gjort enochenhalv fråga. Och jag orkar inte göra mer. Jag får väl göra det imorron. Eller aldrig. Fan, och vi som har haft typ 3 biljoner år på oss att göra det här. Och jag som bestämt mig för länge sen att aldrig göra såhär igen. hmm, kommunikationen mellan mig och mig funkar dåligt. kanske dags att köpa ny sändare? 

Jaja, nån gång lär det bli gjort iaf. Och då kommer jag att hålla en stor fest till min ära. Ni får gärna komma...

På fredag ska jag till Örebjjooo! KUL! (och bajs på Sara som ska till fucking England på Fredag)


Oproduktiv

Jag känner mig oprodiktiv idag!

hmm

Har iaf. nyss pratat med Jamilla och vi bestämde oss för att shoppa lite på Fredag innan vi drar på kent sen. Kul! :D Jag kan behöva handla lite! ^^ Fatta att jag kommer vara lagomt trött på kvällen sen. Och stackars Jamilla som måste köra :S Men kul ska det bli! :D

ljug för mig ja ljug för mig

image337

Tillägg

Och jusst ja:

moi fick le MVG på mitt arbete om skogen som ekosystem.

Man tackar! :)

Hundägare

Jag måste skriva om en sak som oroar mig, och det är det här med farliga hundägare. Ja, du läste rätt, inte farliga hundar, utan farliga hundägare. För det är hundägarna som står till svars för alla skador en hund gör, det är också dom som är skyldiga. En hund blir vad man gör den till. Ibland är det en olyckshändelse, helt enkelt för att kunnandet varit lågt, men alltför ofta är det avsiktligt för att nån snubbe i 20-årsåldern tycker att en aggressiv amstaff är det ballaste man kan ha.

Sen är det just det med raser. Att vissa raser har fått dåligt rykte. Och jag förstår folks rädlsa. Till och med jag, som mycket väl vet att amstaffar, rottweiler m.m. kan vara otroligt mysiga familjehundar, undviker att gå nära folk med en, och jag känner mig väldigt osäker runt omkring dem.

Ta t.ex. nyss när jag stod och väntade på att Elvis skulle bajsa. 5 meter nedanför oss kommer en ung kille med en rottweiler/dobermann-blandning, som grymtar och drar i kopplet. Vid mina fötter står en liten sheltie och viftar svansen av sig. I mitt stilla sinne tänker jag att om den där stora, grymtande blandningen kommer lös så har nog inte min lilla, glada, lurviga vovve någon svans kvar att vifta på längre.

Det känns.. tragiskt. Jag menar, vad är det för kul med att ha en hund som helst av allt äter andra hundar? Nu är det ju inte säkert att just den blandisen ville äta Elvis, han kanske bara ville hälsa, men ni förstår principen?
Någon ligger ju bakom dessa hundrasers oförtjänta rykte. Och det är de som äger dem. Det är dom som borde få dåligt rykte, inte rasen.

mornin'

Julia: God Morgon kära blogg!
Bloggen: God morgon Julia!
Julia: Hur mår du idag då?
Bloggen: Joo, det knallar och går..
Julia: Men det var väl bra!?
Bloggen: Fast jag är lite orolig..
Julia: Jaha, vad är det dårå?
Bloggen: Jo, på senaste tiden har det känts som om vem jag än möter så kan han/hon läsa mig som en öppen bok..

Alla som läser bloggen: hahahahahahahahahahaahahahahaaaaaaaaaaaaaaa


Julias hjärna: Jahaja, jag får ursäkta så mycket. Det var nämligen så att det var party i Julias vänstra hjärnhalva i natt, så den är nu helt bakis och fungerar inte riktigt som den ska, därav all denna ologik. Me frukta icke, jag håller precis på att skicka iväg alla celler till sina rätta platser och de borde vara nyktra igen vid lunchtid.

Snyggo

image336

Grattis Joakim Berg!

grâce à toi je respire


För att citera födelsedagspöjken himself:
"Häng upp och ner på swingersklubb i gummidräkt med fastspänd boll i truten och en jättdildo i handen medan ni låter er piskas med "Columbus-singelns" baksida for all i care."

Hundfjället

image330
image331
image332
image333

för att sammanfatta har det typ sett ut såhär

Du räcker till så var den du är

Wooooowtsch vad sjukt deppig jag blev av att se och läsa om allt jävla depp som pågår i den här stan. Verkar som om alla mina kompisar hatar livet och alla önskar att de var var som helst utom just här.

Varför hatar alla sin hemstad så mycket? Gud vad jag saknar att bo i en stad som jag älskar. Gud vad jag vill det igen. En storstad, en STOR storstad vill jag bo i. Typ Göteborg. Jag tror att jag pyser dit efter gymnasiet. Gbg eller England.

jo fan, så blir det

en midsommarnattsdröm

image329

Elvis, 5 månader

Min lillplutt har blivit stor! :')

image328

Come sunshine, here comes the good times

image326

Är allt väl?

Morron

Jag hatar mornar. Nu är det morgon och allt jag vill är att det ska bli kväll igen så jag får gå och lägga mig...

God Morgon!

Dagens citat

"Ni är så duktiga fast ni är fula"
by: Anders
till: klassen

(så söt han är, lilla Anders)

"Men pölstryne"
by:Anders
till: Johan


"Alltså, kan nån förklara varför det är vitt på marken"
by: Julia A
till: den som hörde

(men typ snö kallas det för)Jag har ett nytt smeknamn till Pippi!
6,28

Alla måste försöka komma på varför jag kallar henne det! Gissa!


Puss och Kram till Alla!

Dagens citat

"Ni är så duktiga fast ni är fula"
by: Anders
till: klassen

(så söt han är, lilla Anders)

"Men pölstryne"
by:Anders
till: Johan


"Alltså, kan nån förklara varför det är vitt på marken"
by: Julia A
till: den som hörde

(men typ snö kallas det för)Jag har ett nytt smeknamn till Pippi!
6,28

Alla måste försöka komma på varför jag kallar henne det! Gissa!


Puss och Kram till Alla!


Festivalet och skit

Jag har nyss kommit på att även fast jag sjuuuukt gärna vill gå på Peace&Love så är det faktiskt bäst att jag inte gör det.

Varför jag ska gå:
Peace & Love är ballt
kent, Håkan & Timo ska alla spela

Varför jag inte ska gå:
Det är dyrt
Jag ska till Mallorca den 28, så jag missar en dag.
Jag vet inte vilka dagar de spelar och spelar de inte samma dag är det ingen idé

Så därför ska jag inte gå på P&L, utan jag ska se Håkan på Way Out West, kent i E-tuna på deras konsert och Timo...nån annanstans.Inte för att nån bryr sig, eller fattade vad jag menar, men vafan..

Designproblem

Fan, min header vill inte sitta rätt? Nån som vet hur jag ska göra??

älska, älska, älska Håkan Hellström

image319
jag älskar Håkans nya singel!
Fatta livrädd jag var för ett till
"Ingenting-moment".
Men som sur är släpper inte Håkan
den sämsta låten som singel. Och
gör han det så längtar jag som faaan
till skivan! ^^

Varför måste vi döda varandra?

Klagosång

Nu känns det som om det var alldeles för länge sen jag klagade på något. Så nu ska jag klaga på vårat schema och det faktuma att vi nästan aldrig vet vad vi ska göra.

Mentorstid, har vi inte haft på typ 2 månader. Och vi vet aldrig om vi ska ha det eller ej så varenda jävla måndag har vi kommit dit, utan att ha haft nåt, utom i typ 10 % av fallen, då vi hade 10 minuter med Anders.

såååå, idag stannar jag hemma och gör svenska! ^^

För att du är för underbar för att få finnasHärmed förklarar jag denna människa som den absolut snällaste som finns i hela världen. Jag är så avundsjuk för att jag inte är som henne, men från och med nu tar jag ett sent nyårslöfte som säger att jag ska försöka bli mer som Elin, för precis som hon är, så borde alla vara mot varandra! <3

Tack, tack, tack så oerhört mycket! Du vet inte vad det betyder för mig, söööötnos! <3

Still down

Jag är fortfarande nere.
Men jag träffade Bäsan på hembygdsgården och det har gjort mig lite gladare. Eller egentligen inte, för nu inser jag bara hur sjuuuukt mycket jag saknar honom. Men ändå, jag är nog lite gladare!

liiite

So very, very wierd

Hur kan man sakna någon så mycket. Någon man inte ens har träffat. Hela min kropp är alldeles matt och det känns som om en liten del av mig har dött. Jag vet att de flesta tycker att jag är helt knäpp, men det är för att ni inte förstår. Ingen förstår hur jävla mycket det bandet betyder för mig. Jag förstår det inte ens själv. Jag fattar verkligen inte hur man kan påverkas så starkt av några man aldrig ens träffat. Det är så mäktigt. Och jag saknar dom, jag saknar dom så otroligt mycket. Jag vill bara lägga mig ner i fosterställning och gråta.
För jag längtar, jag längtar så det gör ont. Jag längtar efter dom. Och jag älskar dom. Jag älskar dom så att det gör ont...så ont..

   
Ni är kärlek! tusen, och åter tusen gånger om! <3
image317

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag

RSS 2.0