Så sööt han är, lilla lurvisen!

Tänkte dela med mig av några skiiitsöta bilder på Elvisen som jag tog nyss.
just nu ligger han och sover i mitt knä igen, det går lite rycknignar genom hans lilla kropp, så sött! <3


image77

image78
Visst är han väl det sötaste ni nånsin sett?


Kaninen har han ju också hälsat på, mycket intressant!

image79

Min Elvis är hemma!

Så nu är han då äntligen hemma, den lilla sötbollen. Resan hem gick jättebra, han var hur lugn som helst och bara låg och snusade. Han har varken bajsat eller kissat sen vi åkte från kenneln och han totalvägrar att göra annat än skutta runt ute, men tillslut måste det väl trycka på så pass mycket att han gör nåt.

image70
Elvis och syrran på kenneln

image71
Lurvisen i bilen på väg hem

image72
Elvisen var trött

image73
<3

image74

image75

image76

han verkar iaf. göra sig hemmastadd bra och har hälsat på kaninen oc ligger nu och sover i mitt knä med huvudet i mitt armveck så jag har bara en hand att skriva med, men vad gör väl det?

Fattig

Känner mig så fattig right now! Fattig och ångestfylld!! Kan ingen bara trolla fram 1500 kr åt mig sådär på stört? Det skulle räcka för att betala två biljetter vardera till två olika konserter. Då skulle mitt liv vara komplett!!

ÅÅåh, jag vill så gärna gå på två konserter. Vill gå på alla men jag har inge pengar!! Och så är det sånt jefla betalsystem och jag blir toookig!! Måste få biljetter, måste få biljetter!!

I morgon hämtar vi min Elvis!och Paula sa igår på telefon att han var den bästa valpen i kullen! :D

Kent ska på Vårturné!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
image68

jag kommer dö! Jag måste fixa biljetter och jag kommer dö!! Vill helst se dom två gånger men blir glad om jag får biljetter till en konsert!! V-ås, Gävle eller Örebro blir det. Nån som vill följa med??

åååååh, så jävla nervöööst!! Jag måste få biljetter, MÅSTE!!!!

Putsa, damma, feja

Japp, japp, nu har jag stääädat lite granna här. Känner mig rätt duktig faktiskt. Plus att jag innan det hade Elin och Monica här och vi satte ihop ett konditionsprogram till gympan. Jävlar vad kul det var!

Men nu är det iaf. så städat och valpsäkrat, hoppas jag. Jag har ju alla jefla sladdar under skrivbordet men där får jag väl skärma av på nätterna. Annars har jag plockat undan allt och inrett buren.
Jag avslutade med att rulla ihop mattan så nu känns det som om man kan dansa vals här inne. XD

image67

(bör tilläggas att skrivbordet aldrig städas för det är ingen idé och sängen är full i läxor)

Winter, isn´t it great?

lite bilder som jag tog innan vi åkte till Umeå i Torsdags.

image61

image62

image63

image64

image65

På begäran av Bror

Så kommer då här min utvärdering av veckan i Karlstad. Tydligen så skrev jag innan att jag skulle utvärdera veckan vid ett senare tillfälle och tydligen har jag inte gjort det än. Men, men..den som väntar på nå gott...

Måndag:
jaa, på Måndag morron så steg jag på bussen i Karlstad som skulle ta mig till Forshaga. Satt där lite halvt död tills jag började inse att vi nog snart var i Forshaga och då blev jag supernervös för jag visste inte vart jag skulle gå av eller vart jag skulle gå sen. Men jag frågade chaffisen och så löste det sig med avhoppet.

Sen gick jag på vägen jag vart sagd att gå på och kände mig ganska lost tills jag såg två tjejjer i min ålder...men hund. Följde lite diskret efter dom och kom efter ett tag fram till skolan.

Efter lite prat hit och dit fick jag sedan följa med 2:orna ut i skogen på spår/sök , något jag inte alls blivit förvarnad om. Men trots att jag frös fötterna av mig i mina stackars Converse så var det ändå en kul upplevelse att få se både sheltie, dalmatiner, lagotto och rottweiler ute i söket.

Tisdag:
Ja, vad fan hände på tisdagen... Jag tror att det var då ettorna hade estetisk verksamhet på eftermiddagen som jag var med på. Det var ganska kul, faktiskt. Det var nån slagt mix mellan syslöjd och bild. Några sydde täcken, några gjorde SB-fotoalbum.

Onsdag:
Detta var dagen då jag missade bussen. Ujj, ujj, ujj. Det vart lite jobbigt för jag kom lite vilse inne i Karlstad på morgonen och så missade jag bussen och då fick Elins farfar komma och hämta mig, men det gick bra tillslut.

På eftermiddagen fick jag följa med treorna ut i skogen på eftersök. Det var jättekul och förberett den här gången så jag frös inte fullt lika mycket om fötterna. Det var jättespännande att se när dom la blodspår med rådjursklövar i slutet. Lite läbbigt med blodet bara, men det var coolt.
Jag fick också agera fotograf ute i skogen :)

Torsdag:
Sista dan på skolan, kommer itne riktigt ihåg vad jag gjorde. Var nog med på hundlära och så slutade jag efter lunch.


Allt som allt kan jag säga att det var en rolig vecka och jag hoppas verkligen att jag kommer in på skolan i höst!

Ume Yo

haha, såg det klottrat på nån vägg här, ganska komiskt faktiskt.

För den som inte fattar det är jag i Umeå nu, sååå himla kul, älskar att vara här. Synd bara att det är så jäävla långt bort! Jävla bajs-norrland. (oj, vi känner oss mogna här..)

Joel och Anna ska ut ikväll. Fan, jag vill följa med. Så himla bajsigt att jag bara är 15. Tycker att jag bara blir äldre och äldre...men neeej då, inte är man så pass gammal att man kan gå ut..än, fan. Jag kommer aldrig bli det..och när jag väl blir det så har dom blivit så gamla att dom inte går ut längre, haha. Det var ju faktiskt en tröst :)

och jag vet att andra har det värre

Jag har kommit på en sak. Mitt hår är immun mot hårfärg. Eller typ allergisk eller något sådant för färgen sätter sig grymt dåligt! Moa sa att hennes duschvatten är svart typ 2-3 tvättar efter och nu har jag tvättat 2 gånger och det är fortfarande alldeles lila så jag gissar att de kommer fortsätta färga av sig i några tvättat till.

sjukt irriterande!

En kärlekshistoria


image60
såg den filmen igår kväll. Den är riktigt bra alltså.
Kom på ungefär halvvägs in i filmen att jag
faktiskt sett den en gång innan, på Röda
Kvarn i Borås. Förstod den inte riktigt då,
förstod den mer nu
 se den!
Update

Vet att jag skrev senaste inlägget för typ tio minuter sen men ville bara trycka in en liten update som berättar att jag nu har grinat konstant sen förra inlägget över det trasiga tidningsurklippet och det faktum att jag inte är gift med Joakim Berg. Eller Håkan Hellström heller för den delen.

ååååhh, vad jag känner mig maktlös. Så liten, så jääävla liten man är. Så extremt obetydlig...

Jag saknar Jocke!!

Alltså jag vet inte vad som händer med mig! Jag känner mig bara så himla nere. Jag vill tillbaka til Annexet. Jag hade kunnat stå där för resten av mitt liv. Jag haaatar när det blir såhär. Man känner sig så jävla liten och betydelselös när man ser dom där uppe. Tänk att kunna åstakomma något sånt. Att verkligen göra skillnad. Jag vill också göra skillnad, något vikitgt, nånting stort, inte bara sitta här i mit eget lilla liv och inte spela någon roll.

Alla måste vara snälla mot mig nu för jag kommer börja grina för minsta lilla. Jag grinar fortfarande för att jag råkade riva sönder hela jävla kent-artikeln ur Expressen och för att det är så jävla jobbigt att gå och köpa en ny tidning och för att jag är så jäääääääääävla klantig!!! SAX, förihevete!!!

Massa Mycket KÄRLEEEK!!!

åh, så himla underbart det var! Jag har inga ord för hur jävla skitbäst det var. Man står där och väntar, och väntar bland allt folk och så, 40 minuter sena, kliver dom in där på scenen. "Och alla känslor slog och sprängde". Jag kan bara inte förklara känslan, att stå där, 5 meter från scenen och se Jocke där uppe, åh, det var så vackert!
JA, jag tyckte det, jag tyckte det var vackert. Världens bästa, älskade Jocke, ååhh, det var så underbart, så oförglömligt. Det var, för att vara lite klyshig, som en himmelsk drog!

Och så när dom öppnar upp med "Vy från ett luftslott" och en stor bild på solen bakom dom och "åh, jag önskar att du var där".
Första bästa var "Gravitation". Riktigt bra var den. Och sååå glad jag blev när de äntligen spelade 747. Dom kommer in där en andra gång och alla bara jublar och klappar och dom står där och väntar och så kliver Jocke fram till micken och säger "747". Så magiskt!

Detta måste jag verkligen göra igen! <3 Så jävla magiskt var det!

Och sen att självaste Prinsen var där också, det är ju lite coolt! ;)


image54

image55

image56

image57

image58

image59


bilderna är tagna av Jesper Frisk, på rockfoto.nu

10 timmar, 41 minuter

Exakt så låg tid är det tills jag ska se keeeeeeent!!!!!!!

jagkommerdöjagkommerdöjagkommerdö...

Alltså jag tror inte att jag har fattat det än riktigt..men jag ska se KENT!
live, i Stockholm!!!

image53
jag ska se this!!! OMG, OMG, OMG!!! AAAAAAAAAAAAHH!(nu dog jag)

Världsensation!!

Ja, jag veeet, jag borde så stort inte sitta här och skriva tiotusen meningslösa inlägg (det lät annars som ett bra bandnamn eller vad säger du Sara??). Men Elin upptäckte just att hon hade fåt ett vääldigt fint kvitto från Gina Tricot så då var jag tvungen att föreviga det!

image51

image52

jag veeeet att jag är sjuk! skadad, kentskadad! ^^

Våran humor kan ingen förstå...

Vad tuggaju på?
snoooj
Men det knastjaj ju
fjuset

Vad tuggaju på?
mojot
Men det knastjaj ju inte
jutten

Fasligt rolig onsdagkväll

Nedan följer totalt ointressant läsning.
Detta är din chans att sluta läsa.
Men gör du det så missat du allt det där fasligt roliga.
Men också väldigt ointressanta..
Det är ditt val

Onsdag=tur till Bergviks köpcentrum och den otroooligt söta killen på Carlings som både jag och Elin har en secret crush på (schhh, secret, sa jag!!). Vi gick in på Carlings först och tittade kring lite. Sen gick vi in lite på Intersport, Stadium, blabla och så tillbaka på Carlings igen och sen iväg bortåt andra hållet och så in på Carlings igen för att Elin skulle handla en tröja där och så hitochdit.

SEN iaf. så gick vi til IKEA, my favourite store number one!! Så vi lallade runt där ett tag och provade soffor, sängar och scläsclonger!  (och det är rätt uttal, jag looovar!!)

Och seeeen...vart det tillbaka till klädgrejsmojsaffärerna igen för att gå in på Carlings ännu en gång...(bör nämnas att det var Elin som varje gång tog initiativet att gå in så hon har nog en större crush på det otroooligt söta killen på Carlings än vad jag har).

Jaja, men totalt var vi inne på Calings hela 6 gånger den kvällen, ja jisses!
(och jag hann faktiskt med att skryta om att jag haft parts of The Hives som fritidsfröknar, ja jisses!)


Här tog den totalt ointressanta läsningen slut.
Läser du det här så antar jag att du läst allt annat.
Då har jag faktiskt bara en sak att tillägga.
Synd för dig

Utvärdering av praovecka

Alltså, jag har ju en dag kvar, men då har jag inte tid....eller jo, det har jag visst! Jag kan ju utvärdera min praovecka på tååååget på väg hem. HA! Fan vad coolt!!

så folk, glöm att jag ens existerar...iaf. tills imorgon runt 17.30..

Sandsnubbe

Idag såg jag en snubbe som sandade trottoaren med hjälp av en sandlåda (alltså en sån grön sak som är jävligt hal att sitta på, inte en sån som skitungar leker i) och en spade.

Tänka sig!

(bör tilläggas att det här inlägget inte riktar sig till någon speciell person..hrm..hrm...)

Fagerstas snyggaste är nu i Karlstad

Japp, japp, så sant som det är sagt. Igår var vi och kollade på valparna! Dom var üüüübersööta! Och så himla gott dom luktade, hade glömt den där speciella valp-lukten! Tog ju självklart massa bilder! Skulle säkert kunna fixa till dom i PS och göra allt möjligt snyggt men jag pallar helt enkelt inte, så jag lägger bara upp dom som dom är.

image44
brorsan är myysig som huvudkudde

image45


image46
Han!  (det nya namnet på hanen, hahah)
image47

image48

image50
söööt! <3Jag är klar!

Äntligen är jag klart med min vetenskapliga rapport! Sååå himla skööönt! Och nu drar jag till Karlstad!

:D

Stum

Har nyss kommit hem från stiftsgården i Rättvik.

Det har varit en av de roligaste helgerna någonsin och jag är så otroligt glad att jag åkte med! Jag kommer alltid att minnas den här helgen. Kanske inte hela helgen, men vissa delar kommer alltid att finnas i mitt minne!

tack alla som gjort helgen så j*vla kuuuul!!

Nya valpbilder!

Gissa om jag blev glad när jag såg att Paula lagt upp jättefina huvud- och profilbilder på valpisarna? Guuud så söt Elvis (eller Dumle som Paula kallar honom för) blev!!!

image42
Stumpan, Dumle/Elvis, Dumlan, Smilla
(yeey, jag ser skillnad! :D)

image43

Nu sticker jaag!

Yep, yep, nu blir det Rättvik hela helgen! Hoppas det blir kul! (vaför sitter k så nära l på tangentbordet? Vet inte hur många gånger det blivit fel när jag skulle skriva kuk...eh...öhh..förlåt kul..) Funderar fortfarande på om jag ska ta med kameran. Tror att jag gör det. Känner mig ju så jäävla halv utan den och så kommer jag bara att gå och klaga på att jag inte har den om jag inte tar med den. Visst, den är stor, och visst, den väger typ tooon, men den är en viktig del av mig! (oj, nu blev vi sentimentala här...)

Näpp, men tjolahejhopp, nu drar jag!


Bara för skojjs skull lägger vi upp lite mer bilder på lilla mig! :)
 
(som fortfarande inte har nåt med inlägget att göra..)

image40
naaw, ain´t that cute?


image41
bara för att bror var (observera var) så sööt så får han också vara med!

I need protection, please

Woohoow, jag känner mig produktiv idag!! Yep,yep! Har redan hunnit äta fruktost, duscha och börja packningen och klockan är bara 11. Det är bra för att vara jag..(A).

(har också upptäckt att jag inte har tillräckligt med kläder...sååå...om nån har sisådär 10000-20000 kronor som bara ligger och skräpar; give me!!)

Alltså jag förstår inte detdär. Jag tycker att jag handlar och handlar, men likförbannat så har jag inge kläder!! Det är nog min smak det är fel på. Jag kan typ köpa nåt som jag äälskar just då och sen om två månader så bara; "Vad fan tänkte jag". Hahah, annoying det där. Men jag trooor faktiskt att jag börjar lära mig vad jag gillar och inte gillar, långsiktigt.

såå, för att det här inlägget inte ska bli så ultratråkigt med bara text lägger vi in en bild också!

(som verkligen inte har något med själva inlägget att göra XD)

image38
en mycket liten, mycket arg Julia som tyckte att det var heelt okej att gå ut utan byxor. (och wowtch, vilka niiice skor ;) )

RSS 2.0