Panik

Jag börjar få lite lätt panik här just nu. Jag känner att jag inte har någon kontroll, på någonting. Jag har ingen kontroll över mina saker, över mina pengar eller skolan. Men värst av allt är att jag inte har någon kontroll över mig själv. Jag gör ständigt saker som jag flera gånger om dagen lovar mig själv att aldrig göra. Jag tror att jag är lite lätt beroende. Dels är jag beroende av att sitta här, men också är jag beroende av att inte göra någonting. Och två sätt att få ingenting gjort är antingen att sitta här eller framför TV:n.
Men så har det också lett till att jag blivit expert på att klara av saker i sista minuten. Men det känns inte riktigt som jag orkar med det längre.

Därför är det dags att ta en paus. Vad jag verkligen behöver är en paus, en paus från datorn. Den tar upp alldeles för mycket av min tid, då jag 2/3 av tiden som jag sitter här, mest klickar runt fast jag känner att jag bara vill gå härifrån. Så därför tänker jag ta en datorpaus och skaffa kontroll över mig själv och mitt liv.

Jag återkommer när kontrollen är återfådd..!

Körkort

Mitt huvud känns som det ska sprängas och jag ska alldeles just nu iväg på en körkortskurs.. i tre timmar!
Ipren,  please hear my pray!


För det är så jag säger det

image398
du är det finaste jag vet

Vitsippor

    

Jag är kär!

Jag är totalt förälskad!... i den här bilen:
Klicka för att se nästa bild
Den kostar endast 4500 och visst är den väl helt underbar??!
Me like big time!!
Snälla, kan nån köpa den åt mig??

Come sunshine

Idag är en vacker dag! Solen skiner från en klarblå himmel, en lätt bris drar genom träden, jag har nyss genomfört ett dagsverke och sitter nu här och lyssnar på Sunday med allas vår älskade Timo Räisänen.

image390
Detta är den härliga view vi har över trädgården idag!


image391
Här är vad jag har gjort idag. All denna ved har jag staplat alldeles själv. Säg att jag är duktig!!


Vi avslutar med en väldigt,
väääldigt fin bild på mig och sötvovven.
Vi har den i miniatyr för de bilder som
står blir så hiimla stora, och det vill vi inte ;)


Notting Hill


Har precis kollat klart på Notting Hill. En så otroligt gullig film!
Det är så skönt med filmen som går på ettan, så man slipper alla jävla reklamer.

I'm just a girl,
standing in front of a boy,
asking him to love her

Wow!!

YESS! Jag har fått skrivaren att funka! Och den funkar mer änn någonsin. Nu funkar ALLT!! Innan gick det typ bara att skriva ut och ibland skanna, men nu funkar alla extra grejer som supporten och hjälpen (så lagom dags nu). Men det viktigaste är att det funkar och damn it! vad glad jag blev nu!

Jag är så stolt över mig själv!


Idag är det Söndag! Nähä, är det Torsdag?!!

Studiedagar messar med mitt huvud.

Idaaag har det varit soligt, och varmt och soligt och varmt. Påminnelse bara; det är april! Snart kommer regnet och det blir kallt igen, vänta ni bara, era jävlar!
Jag har ridit x 2. Elvis har också ridit... x 1. Min hund är ballast, det är inte din!

Nu ska jag äta, sen kolla på GG, sen sova!


(Det är otroligt vad en bild på två kyssande kändisar gör för besöksstatistiken.. lustigt det där..)

Milo Ventimiglia

image388
Alltså det är helt äckligt hur oförskämt snygg han är!

hmm...tror någon att det är möjligt att jag kan bli Alexis Bledel och sen kan vi spola tillbaka tiden tills precis innan den scenen filmades och sen kan jag spela in den istället för henne? (A). Wouldn't say no to that ;)

Eller ännu hellre, jag kan på nåt sätt hoppa in i TV-serien och bli Rory.... hmm, jag ska komma på en plan..


Maj? Nej, april! Men det känns som maj...

Jag har en fundering...

Finns det någon här som vet om det går att mejla någon och tala om att det faktiskt är april! Dvs en månad där det inte ska vara 15 grader i skuggan. Nån måste ha misstagit sig och trorr att det var maj. Nå, finns det någon jag kan mejla?

Vädret kanske vore en god idé? Så, har någon mejladressen till Vädret?


Agility, onsdag 23/4

Vi flyttade äntligen hindrena från Nordansjö till Semla idag. Det var såå skönt att äntligen vara ute igen! Tinna var helt galen och jätteglad över att äntligen få träna igen. Ticken var ovanligt duktig och Elvis kommer bli så fet för att han fick så mycket skinkost, för att tinna hade bitit hål på tuben.. :P Jag har så knasiga hundar.

Jag blev klar med Elvis sele idag.

hmm, syns det att det är reflextyg på den? :P

Allmänt

Jag älskar syslöjd! Jag ska nog bli nåt syslöjdsaktigt när jag blir stor. Typ designer eller vad kallas det för? Designer av hundsaker..Yep, det lät bra! Det känns ju som om det v re slöseri att bli något annat eftersom jag har mer MVG i syslöjd än i något annat ämne. Inte skryt, bara fakta. 
Jag älskar syslöjd!

Hmm.. fick brev från Forshaga idag. Man kan göra hanteringstestet av vovven redan i maj. Den 23 maj närmare bestämt. Ska ringa till dom och höra om det är gilitgt för Elvis eftersom att han bara är en liten plutt än så länge. Eller nä, jag mejlar nog..känns enklare. Plus att de inte svarar i telefonen... :S


 Jag är världens bästa! ...tänka sig! ;)

Lasses nya singel

image383
Nästa singel från "Pool" är grymma stänkaren "Kom Kampsång" som gästas av Timo Räisänen på sång. 21 maj släpps en singel som förutom kampsången innehåller hittills outgivna "Hur lätt du är att älska" och Lasses egen version av Timo-låten "Mr Saturday*".

MOJS! Alltså, jag vet inte om jag vågar lyssna på *den. Lasse har ju en viss förmåga att totalförstöra allt som han nu nödvändigtvis måste göra en cover på. (förlåt Lasse, men det är sant. Misströsta dock inte, jag gillar dig ändå). Och jag som gillar Mr Saturday.
Jaja, men vissa risker får man väl ta.. :S

Strömsholm

Det gick bra i Strömsholm idag. Vi behövde inte vänta och allt flöt på bra. Veterinären sa att det inte behöver opereras om hon bara ska vara sällskap, men att det kunde behövas nu när hon kör agility. Men eftersom att jag flyttar till hösten och hon då slutar träna det regelbundet så struntade vi i operationen nu och så ska vi se om det håller i bakhasen. Hon har ju sprungit och lekit med både Elvis, Ticken och Zacco och aldrig haltat något. Så vi tänker börja träna igen, men om hon börjar halta så blir det operation.

Men vi hoppas på att det håller till sommaren och sen också efter det, i och med att hon ju då slutar med agilityträningen.

På hemvägen stannade vi för ett dopp i en sjö. Det är filmat med mobil, så kvalitén är redan kass, och sen YouTube på det, men det kan ju vara uderhållande ändå.. ;DJag kan berätta att...hon rullade! och rullade, och rullade som en jefla snöboll i en backe. Haha, sötvovven! <3

Håkan är nakenHär är en film jag tog när vi var nere och träffade Håkan. Han pratar om vilka låtar han var naken på när de spelade in "Försent för Edelwiess". Precis innan jag började filma så nämner han Zigenarliv Dreamin' också, om någon ville veta det! ;)

Träffen med Håkan

Här kommer några bilder på  herr H. Hellström himself. Jag tog några bilder med blixt och några utan. Det var omöjligt att hålla skärpan på de utan, för mina händer skakade så otroligt mycket... ;D

image382


Men alltså, det är helt SJUKT! Jag har tagit de där bilderna! Jag stog fan en meter från Håkan och pratade med honom. Det var så otroligt stort! Jag var nervös, så för en gångs skull var jag inte den som pratade mest, men jag sa lite grejer iaf. Mest stod jag där och stirrade på Håkan för att verkligen försäkra mig om att han var där.
Det var bara en så otroligt lycklig stund! :D :D


Nu ska jag till skolan och sen klockan 13.30 har vi tid på Strömsholm för Tinna. Håll tummarna för att hon inte behöver nån operation, för då är hela vår tävlingssäsong kaputt, plus att operationer alltid är en riskt och hon kan dö...  nej, usch! Tummarna var det!

Så stort

image381
Här go'vänner har vi mitt livs lyckligaste ögonblick fångat på bild!
Det var så otroligt orealistiskt och stort och overkligt och så extremt underbart. Jag kan inte förklara det närmare.

Håkan, jag älskar dig!

Små, runda frön är över hela köket

hmm.. det ligger vallmofrön på golvet..

och på bordet
och på diskbänken
och på mig
och på bröden! (där dom ska ligga ^^)

Men nu, efter mycket blod, svett och tårar, är dom äntligen klara!
Tadaaaa!
image379
Nu blev du allt imponerad va? ;)


Till min hjälp att skapa
dessa utomordentligt
goda bröd hade jag
min ständiga följeslagare:
Mister Elvisp!


Tack för mig, ni har varit en underbar publik!

Lägesrapport

Nu har jag flängt hela stan runt i jakt på något så simpelt som vallmofrön. Mitt intensiva letande gav resultat och vallmofröna blev hittade, betalda och hemfraktade. Tillsammans med en påse Riesen, samt tuggumi. Underlig blandning...

Grannen ovanpå är, för ovanlighetens skull, hemma och till råga på allt han han sina allra värsta kompisar hemma hos sig också, av nån underlig anledning. Så till följd av det måste jag poppa Håkan på högsta volym för att slippa höre deras hemska röster och turkmusik.


Full dag

Nu känns det som jag har mycket att göra, och det är kul (måste "k" ligga så nära "l" på tangentbordet XD). Först och främst ska jag baka till Carolines födelsedagspar-teey i morgon. Sen blir det slappa med Gilmore girls och sen ska jag väl göra läxor. Få se om jag kommer ut nå till Savannah också, det vore väldigt skoj nu när det är så fint väder, men vi får se.

First I'm gonna go and get all  mealy! ;)

Loppan


Det är så tragiskt att min lilla nin har gått från detta; springandes, lycklig i trädgården i torpet. In i bon', ut ur bon', in under bon', hit och dit och överallt... till detta:
image376
Sittandes totalt i avsaknad av energi, stilla i en inhägnad bur.
 
Och allt detta bara för att högre makter tyckte att han absolut var rätt kanin att bli blind. Den tamaste, gulligaste, snällaste och roligaste kaninen som någonsin funnits. Jag har så mycket minnen med honom.

Som när Tuss försökte smita ifrån honom genom att hoppa upp i bokhyllan..och han följde efter!
Eller alla de åtaliga gånger han "skvättit" på mig. Gud vad glad jag skulle bli om han gjorde det nu...
Och varje kväll som han satt med oss i soffan och tittade på TV. Hade någon av nån anledning glömt honom så stampade han i buren tills han fick komma ut.
Och jag kommer ihåg när jag nyss hade fått honom, hur vi satt på golvet med våra ben ihop för at han skulle bli tam...

Och det är så orättvist, så orättvist att det känns som att min kanin har dött, fast han sitter här i sin bur, två meter ifrån mig... :'''(

Hundar och kläder

För att göra en lång historia kort innan den ens har börjat: Hundar ska inte ha kläder på sig!
Det gör mig så otroligt arg att se hundar i stickade tröjor, jackor med luvor på, byxor, kepsar och till och med skor! Vill man klä ut något, köp en docka!
 
Detta är inte lämpligt för en hund att ha på sig!


Det enda som är okej i "klädväg",  tycker jag, är helt vanliga hundtäcken!
 

Det som skiljer detta åt är att täckena har en funktion. De är till för att arbetande hundar ska hålla musklerna varma när de tränar så att de inte sträcker sig. De kan också vara till för att värma små, eller hårlösa raser på vintern. Men då utan luva! Sen om man vill piffa till det lite, och kanske ha en stickad "tröja" istället för ett vanligt täcke, det kan jag förså. Men då ska det inte vara någon luva, och tröjan ska användas på vintern, när den behövs! Annars är det bara elakt mot djuret!

Sen vet jag inte ens om jag orkar börja med allt trams om kepsar, skor och byxor, det känns bara så otroligt tydligt att det är felfelfelfel!

Nej, vill man ha en lite "piffig" hund; Köp en scarf, håll dig till snygga halsband, eller helt enkelt köp ett råhäftigt tyg och sy ett eget täcke som får alla andra "tråkiga" hundtäcken att blekna!
 ;)

Puss på er och ta hand om era hundar! De mår inte bättre av att ha en rosa luvtröja, köp det till dig själv om du tycker att det är fint och låt hunden vara hund!

Nu

Nu drar la moi till stallet. Johanna har bett mig att fotografera Julia, för hon ska säljas så jag antar att hon vill ha några fina kort på henne som minne. Det är så synd att de måste splittras sådär, men Johanna ska tydligen flytta så de kan inte ha henne kvar :(

Jag är lite nervös faktiskt, för nu litar ju Johanna på att jag ska ta bra bilder. Men det är alltid kul att uppskatttas för det man gör! Jag har ju fått fotografera både Razza och Elsa åt Malin! :D

Naxos

image370
Guuud vad jag saknar den här ön!

Jag vill så gärna åka dit igen, snart! Och då vill jag ha med min kamera. Sist vi var där hade jag mina gamla kamera som var helt trasig, med sne lins och totalt värdelös på att ställa in skärpan.  Så varenda bild jag har därifrån suger!

Jag vill åka dit igen och klickaklickaklicka så att jag kan föreviga varenda kvadratmeter av den underbara ön Naxos! Och nån gång ska jag det! Om inte förr så åker jag så fort jag fyller 18, för då för jag göra precis som jag vill!

AAAHHH!!

Jag har då nyss pratat med en viss Magnus Kallskog ifrån EMI Music. Så nu har jag plats och tid för träffen med Håkan på Lördag. Nu är det på riktigt!!!

Jag kommer så stensäkert att dö! Fan, jag sitter här och skakar nu efter att ha pratat med nån totalt oviktig snubbe, fatta vad nervös jag kommer vara när jag står där utanför Arenan på Lördag. Det kommer ju bli larm om jordbävning! OMG OMG OMG!! Jag fattar inte att det här händer! Det är så extremt surrealistiskt!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Vad fan ska jag ha på mig?? :O Och hur är upplägget? Är det liksom "whhoooa, kolla Håkan!" *krafskrafs skrivanamnpåpapper* *klickklick takort* "Hejdå Håkan!", eller kommer man verkligen få tid att säga något mer än "............" till honom? EMI-snubben sa 20 minuter...så då borde man ju ha tillräckligt med tid att återfå talförmåga... eller?

jaja, hur det än blir så kommer jag att ha träffat HÅKAN!!

I wish I were there

image369
Det här är Kourounohori.
Här bor min faster.
I Söndags var det 40 grader och vindstilla i Kourounohori.
Jag skulle gladeligen mörda någon för att vara där just nu!

Nationellt prov

Jag har nyss gjort uppsatsskrivningen på nationella proven i engelska. Jag tror att det gick bra. VG var det nog iaf. MVG känns svårt. Men jag fick in ett idiomatiskt uttryck så jag är nöjd.


( igår fick jag reda på att jag fick MVG(10) på läsförståelsen och MVG på uppsatsskrivningen i svenska )

Jag känner mig som kungen av de nationella proven ^^ (om vi glömmer bort matten..)

Dagens citat

"Åhh, varför ska alla vara sjuka? Jag måste gå och sätta på mig deodorant"
by: Julia A


Nej, nu ska alla lyssna på mig.... Jag gillar att stå i fokus, nämligen!
by: Hampus


Åh, franskan kan gå och skjuta sig själv i huvvet!
by: Moa HW


hmm

Ikväll har jag kommit fram till att Jocke har ful frilla i Kräm-videon.

Känns som om jag borde bli nästa stadsminister..

hmm, jag tänker inte ens försöka skriva nåt mer..

ojdå!

Håkan har tydligen lånat en pianoslinga från Pinks låt "Don't let me get me". Det är något som jag inte visste och som dessutom inte hörs, inte ens lite! Han måste ha lånat den och sen spelat den bak och fram med hälften så hög hastighet... eller något sånt! :O

För Engla

image368

..

nu vart jag deppig igen...det är då fan att jag ska vara så lättpåverkad..

..förlåt....


Varför?

Det finns väl ändå ingen anledning att börja gå och bli elak över saker... :'(

speciellt inte när det bara var ett stort skämt...man kan ju dra på smilbanden istället, som vissa personer ju faktiskt gjorde.. :)

Idag

Den här dagen har varit udda. Den har varit oproduktiv, men samtidigt väldigt produktiv, jag har varit glad, och samtidigt tjurig. Men sammanfattat så kan man säga att det har varit en väldigt, väldigt rolig dag!

Att stapla upp vad jag har gjort i kronologisk ordning känns ju bara extremt tråkigt, men man kan väl säga att dagen innehållit:
galet flummigt tennis-/badminton-spelande
mycket viktig informering till killar om bröst
lögn om mensvärk vid behov av huvudvärkstablett
allmänt överdrivet, oseriöst flörtande med Kuru ;)
pianospelande i biblioteket (på SO-lektionen)
noll sammarbetsvilja inom ett visst ämne som nu lett till 3 månaders total dissning
och massa annat skoj! ^^


The end

hmm..hur kommer det sig att jag alltid börjar sjunga på "allt som är ditt" när jag går ut med vovven om kvällarna?

Nu är dagen slut. Nu är jag 16. Det känns så bra! :) Det blev inget vilt sweet sixteen-party, men hey..when was that ever me? Och imorgon börjar vardagen igen...fatta vad jag längtar till Stockholm och Håkan. no one can ever take that away from me! <3 :D Det ska bli så jäääävla sköj!

Hurra!

image367
Idag fyller Julia Katarina Pettersson sexton år!

(säg Grattis annars dödar hon er!)

En timme kvar

Om exakt en timme fyller jag sexton år.

på något sätt är det synd att man inte längre är lika spänd som man brukade vara inför en födelsedag. förr var allt så pirrigt kvällen innan och man kunde verkligen inte somna. och sen så vaknade man jättetidigt och bara låg och väntade på att mamma och pappa skulle komma in och sjunga. nu för tiden vill jag bara kasta en kudde på mamma (morsan skulle passar bättre in, men nej, jag säger inte så) när hon börjar skråla på morgonen.

och det här med presenter. jag som sa bara för 2-3 år sedan att jag aldrig skulle vara en sån som inte ville ha något på min födelsedag, har nu blivit en sån. eller ja, nästan iaf. lite pengar tackar jag ju inte nej till, och är det något jag verkligen vill ha, så visst, men annars så tycker jag mest att paket är slöseri på papper.
Sorgligt, men sant.

Nu ska jag gå och lägga mig, min sista natt som 15-åring. (och allt jag kan tänka på är exakt det här tillfället om 1
 ett år, då jag har möjligheten att citera Timo genom att skriva "oh, sweet sixteen you're lost and gone forever". Jaja, att något inte stod riktigt rätt till visste vi ju redan...)


Nu

Just nu spelar Håkan på Scandinavium i Göteborg...

...om en vecka spelar han i Stockholm!
då ska jag dit och kolla på honom.
 
..innan konserten ska jag träffa honom!

jag dör!

Regnet vräker ner, tiddelipom

(jag vet att det är snön men hallå?.. försöker bara vara lite kreativ här, "som vatten"-citatet känns aningen uttjatat vid regniga dagar)

Trots regnet har dagen varit mycket rolig och helt lagom produktiv. Klockan 10 var jag på Kennelklubben för en såkallad "prova-på-dag".  Vi var väl ett tjugotal personer och regnet till trots hann vi med mycket kul, inklusive två fikapauser ;)

Vi körde lite freestyle (något som Tinna har blivit överraskande duktig på), viltspår, lydnad och agility. hehe, Tinna vart mer än förtjust i klöven i slutet av viltspåret ;) Fast Elvis vart mest rädd för den, men han försökte faktiskt greppa den efter ett tag :D

  
Erika & Divino kör freestyle!

Sur

Tillåt mig att vara liiiite smått sur! Kent har precis meddelat vilka som ska vara förband till deras egna konserter i sommar. Fatta vad besviken jag blev när jag såg att Håkan Hellström ska ha en egen konsert före deras... i Strömstad och Helsingborg! Det är typ så långt bort härifrån man kan komma.. jaja, det var ju lite synd. Men vi ska ju se Håkan på Way Out West i sommar, och kent i E-tuna, så egentligen gör det ju ingenting..

Men både kent och Håkan på Sofiero Slott i Helsingborg i sommar, det hade inte varit dumt... ;) Fast i och för sig är inte Håkan i Gbg och kent i E-tuna så dumt det heller! ;) ;)

Vårpromenad

Det var sååå underbart härligt att gå ut på promenad tidigare idag. Det var så skönt! Perfekt väder och ganska mycket människor ute faktiskt! Det var superkul! Och precis när vi var på väg ut kom Sigge och hämtade Tinna och lämnade Elvis, så det vart hundbyte i sista minut ;)

image362

image363

Där har vi dagens promenad i bilder! I morgon ska jag, Tinna och Elvis till kennelklubben! Det är Prova-på-dag med HU! Det ska bli himla roligt! :D :D

Sjuk?

hmm, det kanske är bra att jag ska ut snart och få lite friskt luft för jag tror att jag börjar bli sjuk, på riktigt!
Anledning? Joo, jag sitter här och kollar på kläder, på internet, och får då för mig att lägga upp bilder här på en klänning från H&M som var typ kärlek vid första ögonkastet.
(fast å andra sidan; varför inte? Jag gillar ju faktiskt kläder..)

image360 image361
Som sagt, från H&M, bara 149 spänn! Jag ska köpa! Nu kommer Elin!

AAAHH

wohoow, wohooow, jag dör av boooredom!! Jag ska tvinga ut Elin i skogen, eller kanske ner på stan? hmm, nånstans iaf. innan jag begår psykiskt självmord!!

Ullis unge


jusst ja, det var ju en söt unge i tidningen i morse.
Ullis och Tobbes dotter! Jag har inte sett henne
tidigare, men hon var ju riktigt söt!
En sjujävla kalufs hade hon iaf. :)

Jag är lite fundersam över namnet bara, aldrig 
något jag skulle döpa en unge till.. men det
är ju verkligen inte mitt problem om dom tycker om det...

Grått

Jaha, och inte blev värdet nå bättre.. det trodde ju jag. Vi slutade tidigt idag så nu sitter jag här och är extremt avundsjuk på bland annat Blondinbella som tjänar alldeles för mycket på sin blogg. Alltså, det är ju helt sjukt att man man leva på att skriva blogg! Det måste ju vara världens bästa arbete. För när man väl har sina stadiga 20000 läsare om dagen är det ju bara att babbla på om vad som helst, för då är man ju alltid säker på att nån är intresserad och läser..

Ja jisses, alltså hon shoppar för 10.000 i månaden, pengar hon får för att sitta och knappa på ett tangentbord några gånger om dagen.. Det är helt sjukt! Fast inte direkt något jag skulle tacka nej till... ;)

Nu ska jag köra bort Tinna som intagit Elvis säng, och sen ska jag äääääta!

hehe, hon passar
faktiskt ganska bra där,
Pussgurkan!
Och jag som var orolig att
den skulle bli för liten
för Elvis.. :P

Torsdag

Julia har en fot. (eller hon har två, men det fattar nog alla)
Idag har den foten, tillsammans med resten av Julias kropp, spenderat mycket tid i stallet.
Där har Julia gått runt, runt, runt i ridhuset med en nybörjare som inte kunde rida lätt.
När runt, runt, runtandet var klart skulle Julia rida.
Hon fick rida Liten Vit Ponny (även känd som Simona)
...barbacka!..
För Liten Vit Ponny har skavsår på ryggen.
Så Julia red Liten Vit Ponny barbacka.
Hon höll bara på att glida av några gånger. ;D

Nu ska Julia äta något och gå och lägga sig!


Julia vill, innan hon går, passa på att säga Grattis till Elin som kom in preliminärt i Rättvik! HURRA!

Pelvis

image357

aawww, fatta vad liten plutten var! <3

Without You

No, I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way this story goes,
You always smile....
But in you eyes your sorrow shows
Yes it shows


No I can't forget tomorrow
When I think of all my sorrows
When I had you there but then I let you go
And now it's only fair that I should let you know
What you should know


I cant live
If living is without you
I can't live
I can't give anymore
Can't live
If living is without you
can't give
I can't give anymore


No, I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way this story goes,
You always smile
But in you eyes your sorrow shows
Yes it shows


I can't live
if living is without you
I can't live
I can't give anymore
I can't live
if living is without you
I can't live,
I can't give anymore


Ohhhhhh
I can't give anymore


But I guess that's just the way this story goes
You let it show                                                                                                                     
Jag har en ny favoritlåt!
                                                              Den är så otroligt bra att jag får gåshud varje gång jag
                                                           lyssnar på den! Och screw Mariah Carey, ska det va' så
                                                                                                                           ska det va' Timo! <3

Timo på Greenman

Nuuuuu...har jag skrivit ett lätt desperat, bedjande mejl till Greenman om att de ska fixa så att jag får se Timo. Jag hatar ställen med 18-års åldersgräns!!! Jag är ändå inte intresserad av att dricka något, jag vill bara se Tiiiiimo! <3

hoppas att dom är snälla mot mig! (A)


Imponerad

Wow, jag kan inte förstå det jag nyss gjort! Jag kom hem från skolan, gick direkt hit och satte mig för att göra svenskan, och gjorde den också! Och nu är jag klar. Det känns så otroligt skönt. Nu beöver jag ju inte tänka på den mer för resten av kvällen!

fan, att jag inte gör såhär oftare! :O

...

image356
men gå och dö!!!

Hon har ett sätt

image355

Oui, c'est moi!


fråga inte varför, jag bara kände för att PS:a nåt, och då fick det bli mig själv för tillfället, iklädd långkalsonger (som föresten har ett stort hål i arslet), för stor tjocktröja och raggsockor!

ganska charmant, huh don't you think?

Vart?

Vart är välrden på väg när en tioåring som leker kurragömma med dunk skriker "men fitta!" åt sin tjejkompis när hon springer fram och dunkar sig?

till något trevligt ställe?

Söndag

Bajs på att jag inte är född typ 82 så att jag var 13 när kent släppte sitt första album och då hade kunnat gå på alla deras turnéer.

jag bara kände för att vara lite halvt deppig för att jag missat sååå mycket kent.

Fast nu kom jag på att jag ska träffa Hååååkan!!! Så då gick det över :) :) :)

Söndag

Det regnar!
Det regnar och klockan är tio.
Det regnar och klockan är tio och snart ska jag och Elin åka moppe ut till Söderbärke.
Jag känner inte för att skriva den meningen en gång till och fortsätta den..

Det regnar!

Tinna & Elvis

image354

Superhunden


Jag måste bara berätta att den här hunden är helt otrolig! Jag har nyss åkt moppe från Sigge, med Elvis i en ryggsäck på magen. Och vad sa han om det?

Jaha, och här sitter jag. Lite blåsigt ställe, men annars är det lungt...åh kolla! Det går nån på trottoaren!!

Han är typ övernaturligt duktig, min lilla pojke!

Shopping

Moahahahaha, nu har jag och Sssara varit i Västerås och handlat tills vi stupade. scheisse vad trötta vi var på tåget alltså! Det är lite synd att vi sov så dåligt i natt, för ikväll spelar Tiiiimosigurdsgatan 25 i V-ås och guess who really wants to go?? jaja, men söt-Timo får väl hinnas med nån annan gång för ikväll orkar varken jag eller sara.... plusss att det börjar 21.00 och det känns som om jag borde vara i zzzzz-läge vid det laget..

Jag handlade iaf. två skjortor från Carlings, för 200 spänn styck och en randig myyysT-shirt, också på Carlings för 200 spänn. Sen så hittade jag också dagens fynd de luxe: "747" och "Saker man ser" för 50 spänn styck! Det du! :D

Jag kunde lägga upp bilder men jag tvivlar på att nån bryr sig, så därför spar jag mig själv den tiden!

So long, suckers!

Rensar

Jag sitter och rensar bland mina bilder just nu. Det är inget roligt arbete kan jag tala om. Men det behövs för nu råkar det vara så att det är fullt på min lilla dator. oops! Och jag vet inte vad mer göra än att ta väck lite bilder. Och det behövs kan jag ju säga, men inte är det kul inte, när man har 24 gig. bilder att gå igenom...


jag ska träffa Håkan!!!! Jag fattar det inte!!! AAAAAAAAAAAAAAAAHH :D

Jag dööör!

Kan den här dagen bli bättre??? Det går fan inte!! Jag är så glad att jag hyperventlierar och har högre puls än jag någonsin haft!

"Hej Julia och Grattis!!!   Du är en av vinnarna i vår Meet N' Greet-tävling med Håkan Hellström och kommer att få träffa honom i samband med konserten i Stockholm."

Fattar ni?? JAG ska träffa Håkan!!! Jag kommer att dö!! Fy faaaaaaaaaaaan vad jag är glad!!!!

och..
image352
jag är preliminärt intagen till Forshaga!!!!


Jag är så lycklig!!! Alltså, fan jag grinade när jag läste mejlet om Håkan!!! :D :D :D


Stallet

Hemkommen från le stable. Det var väl ganska precis som det alltid brukar vara. Förutom att Elvis var med. Han struttade runt där i gången när jag och Elin mockade. Lattjo lajban tyckte han. Kul för honom.

Jag fick rida den nya, han som ser så gammal och klok ut fast han bara är 5 år. Han heter Pegasus. Söt liten sak. Saknar lite go i ridningen, men det går nog att få till något av den där.

Pegasus


sen så måste jag ju också lägga upp en bild på Razzalea och hennes fina mage! <3
Snart är det föl-time i stallet :)

image351


Morn' morn'!

Nu är klockan snart 07.47, jag har nyss varit ute på morgonpromenad med liten röd vovve och nu sitter jag här och äter youghurt, men en salig blandning av de flingor/müsli som fanns hemma, plus lite russin ^^
goda grejer ;)image348
vi avslutar morgonen med en mindre smickrande bild på världens underbaraste tollare.
haha, vilken min! <3

Torsdag

Produktiv dag!

idag var dagen Elvis gick från liten valpspoling...till man! (i och med att bädden blev klar blev också buren ihoppackad och han kan nu gå lös i mitt rum på natten)
idag var dagen Håkan Hellström fyllde 34 år!
idag var dagen Tinna rullade runt, runt, runt på Risbroplan!
idag var helt enkelt en dag fylld med spännande saker!

Agilityträningen gick bra. Elvis älskar gungan, men Ticken vägrar lyssna. Fast vi fick till ett jättebra lopp sista. Det kommer det kommer, snart är kärringen startklar! ;)


nuuuu är det Top Model och det har redan börjat så jag ska kiiila!


Och jo Bäsan, självklart ligger Elvis i en MVG-säng! ;)

Håkan Hellström, 34 år

image347

Grattis på födelsedagen älskade Håkan!

tack för att du gör mitt liv så mycket enklare!

Handcraft

image344

today har moi blivit klar med Elvis bädd!
Är den inte fiiin?

helt egenhändigt tillverkad, båda design och modell. :D

Update

Okej.. nu har jag:

städat hos kaninen
städas hos mig
tvättat lite till och från
duschat
gjort klart franskan
gått med vovve en timme
suttit lite här


wohooew! Power to meeee!


Mobbade mig fick inte reda på om jag kommit in igår som alla andra. Nähäpp, mobbade jag får minsan snällt sitta hemma och vänta på brev från min mobbade skola. (tydligen så har inte Forshaga fattat det där med internet).
Nänä skämt (eller nåt?) åsido, jag vill att brevet ska komma nuuuuuuuuuuuuuu!

Ät morötter!
/Julia

She doesn't have to know

image343

finally

Tjoho, the blogg is back! Och jag har haft så extremt mycket att skriva när den var borta, och nu har jag inget alls, så jävla typiskt! :S

Nu ska jag vara duktig! Återkommer i total egoism när jag är klar med allt! ^^

RSS 2.0