Bara en generell undran..

Kan hjärnan sprängas av överbelastning?

Från vägarnas lyktor och städernas ljus

Blääää! Jag vill hem. Hemhemhem till Forshaga och aldrig mer åka därifrån! Men nu är det bara 2 dagar kvar. Sen tänker jag fan inte åka hemhem förrän till jullovet! :O Eller jo... en gång kanke. Kanske.

 

Vad ska jag göra idag då? Plugga. Det är vad jag ska göra idag. Jag känner mig INTE pepp på det... 

 

jag vill hem!

 


Vad var det? Local Area Network?

Nuuuuuu ska jag iväg och lana. Det kommer nog bli ganska kul ^^

Och om lite mer än en timme får jag besök också! :DFör tydligen så suger Kumla. Vad som är så mycket bättre med Fagersta vet jag inte, men det återstår väl för honom att ta reda på ;)

 

Pusspuss! 

 


...

Jag känner att jag borde skriva något. Men jag har inte riktigt något att skriva och inga bilder har jag heller. Så varför jag skriver vet jag inte.

 

Idag har jag varit å krattat löv i torpet. Kul. Ja, faktiskt! Jag tycker att det är kul!

 

Vänta vänta! Jag kom på en sak att skriva! Jag hatar vintertid! Det är MÖRKT jue... och klockan är bara fyra. Vintertid gör hösten mer deprimerande än den redan var..

 

 


oh, the leaves are falling from the trees


Härifrån - hit

Idag fick jag ett sött litet kort i brevlådan.
Adresserat till:
Julia Pettersson
ForshagaAkademin
(
hundsportsprogr. 1:an)
66732 Forshaga

 

Det tyckte jag var lite fint. (och jag är skapligt imponerad att det kom rätt!) Kortet var ett adressändringskort från Jamilla som flyttat till Stockholm. Och från vad jag kan se på Eniro så bor hon så centralt som man på någotvis kan bo, lyx! Gissa om jag kommer och hälsar på!!! :D


Gullungar

Haha, vi har engelskalektion om 15 minuter och sötnosarna sitter här och sjunger växelvis "Idas sommarvisa" och växelvis "Nu är det jul igen".

 

Puss på dom! <3


Fri från vadå? från förpliktelser, tjenare..

Idag har vi varit ett gäng nere vid stallet och tränat agility/lydnad/freestyle, ja, helt enkelt lite blandat.

Och Elvis är så himla duktig! Lillpojken. Vi körde kombinationer hopp-hopp & hopp-tunnel och fy vad jag skrattade. Han är så tokig! Springer fram och tillbaka och hoppar över hinder och hoppar bredvid hinder och usch vad söt han är! Jag känner på mig att han kommer bli hur bra som helst i agility. Han har ju en sån otrolig arbetsgjädje och det syns hur kul han har. Jag älskar min vovve! <3

Malin & Ima, Ima, Elvis, Idun, Ville, Idun & Elias

 


Brist på rubrik

Idag har varit en lugn dag. Vakna sent (vilket är 10.30 för mig, inte 14.00 som för vissa andra.. ;D), ut med vovven ett par timmar i skogen, hem och göra ingenting (är så sjukt bra på det ;D) och sen över till Virre & co. ett tag. Och här i Forshaga vet man som sagt aldrig vad som kan hända, så nu sitter jag här med en svart slinga i underhåret. Blev ganska fint fakiskt ^^

 

Nu är jag bara hem en snabbis och kollar läget. Tänder lite lampor så att jag ska våga gå hem ikväll sen;) Ska gå tillbaka igen om 10 minuter typ. Ska käka med Virre. Skönt, då slipper jag göra något själv. (Och jag ska faktiskt bidra med grillkrydda så helt snyltare är jag inte^^)

 

Puss på er och puss på Forshaga! (som jag aldrig vill lämna!)


När lyser ängarna igen?

Jag saknar min Jolin! 
Min fina, söta, förståndiga Jolin som jag vet läser mig blogg och som alltid bryr sig och skickar uppmuntrande kommentarer. Vart är du? Varför har jag inte sett dig sen den där bilden togs i princip...?

 

Jag hoppas du vet att jag älskar dig och jag hoppas att vi ses snart! <3


They'll meet one day far away

Man har verkligen aldrig tråkigt i Forshaga! Jag ääälskar det här stället! Har aldrig någonsin kännt mig så hemma någonstans. Och ändå har jag bara bott här i 2 månader (och idag firar vi 2 månader med klassen :D).

 

Idag har vi varit i Karlstad... ochDeje. Vi drog till Karlstad för att träffa Elias kompis och när vi var på väg hem igen vid nio ringde vi nån Fiske-etta som Virre raggat upp på msn och frågade om det hände något i Deje (Fiske och Sporthandel bor i Deje, 1 mil från Forshaga). Och enligt honom gjorde det tydligen det så vi hoppade på bussen till Deje. När vi kom dit var det dock ganska dött, men vi letade snabbt upp lite folk och spenderade kvällen/natten med Guitar Hero och lärde känna nya människor. 

 

Vid 02.40 tog vi bussen hem och här är jag nu, inte ett dugg trött! Men jag får väl gå och lägga mig ändå. (för den som undrar är Elvis hos Sandra, jag ska hämta honom imorgon för hon sover förmodligen nu ;D)

 

 


Det är en storm på väg i natt

Håkan Hellström - Långa vägar (som för övrigt är dödande live)

 

Lite i senaste laget kanske, men jag har nu insett att jag verkligen inte kan leva utan musik. Jag kan bara tänka mig hur otroligt fattigt livet skulle vara utan musik. Det skulle ju inte gå. Tänk så tyst allt skulle vara hela tiden. Tänk hur ensam man skulle vara med sina känslor. Tänk hur otroligt tråkigt man skulle ha.

 

Eller nej, tänk inte på det. Tänk istället på hur underbart det är med musik och hur musiken egentligen påverkar dig. För jag vet att vem du än är, så skulle ditt liv inte vara detsamma utan musik. Så ta 4 minuter av din tid och ägna den åt att lyssna på underbaraste Håkan här, samtidigt som du funderar...


Höjdrädd?

Alla som tycker att Ellen är galen räcker upp en hand!


Am i closer now

ååååh, nu är jag bara allmänt sur och arg och förbannad och ledsen. Jävla skit!

 

Jag har hållit på och sytt en bädd till Elvis och den hade alla förutsättningar att bli hur fin som helst. Men så bara sket det sig ochallt är bara katastrof. Så nu tror jag faktiskt att jag har gett upp. Jag har sprättat och sytt om hur många gånger som helst och likförbaskat är den skitful. åååååh Ctrl+Z, Ctrl+Z. Ctrl+Z!!!! Varför funkar inte det i verkligheten för??

 

 


Ergonomi

Ergonomi, vad är det för ord egentligen?

 

Vi har iaf. fått 15 sidor om ämnet och vår uppgift är att skriva ner det viktigaste, på en dataskriven sida. Fattar ni? EN ynka sida. Femton ska bli... en. Dom som känner mig vet om att detta är för mig en omöjlig uppgift.
Och nu har jag dessutom ont i handen, tangentbordsträningsvärk. 

 

Jag tror att jag går och lägger mig istället och gör detta imorgon...

 

Ciao!

 

 


Idag älskar jag hösten!

Jag låter bilderna tala om varför!

Puss på min vovve!

Puss på min sambo!

Puss på sambons vovve!

Puss på det underbara vädret!

Puss på livet!

 


en mjuk varm hand i tystnaden

  • Handla mat - check!
  • Träna agility - check!
  • Duscha - check!
  • Diska - check!
  • Tvätta - halv check!
  • Tand- och pälsvård på Elvis - ska göras nu
  • Plugga - när jag får tid över
  • Sova - aldrig?

 

Fattar nu hur mycket jag längtar efter min säng eller????


Hatinlägg

Hat på Fabo som inte ser till att laga den där jävla tvättmaskinen nån gång. 

 

Hat på alla jävla ungar som inte kan städa efter sig!!! (tvättstugan liknar mer en svinstia)

 

Hat på att tvättstugan på vår gård alltid är ledig men att vi inte får använda den. (just för att alla jävla ungar inte kan städa efter sig)

 

Hat på allt plugg vi har den här veckan.

 

 

Puss på att helgen kommer fortare än man tror! ^^


att fånga en fjäril

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag är glad. Väldigt-sprudlande-fjärilar-i-magen-ler-hela-tiden-glad. Jag har gått vidare, jag har lämnat allt bakom mig. Jag mår bra nu.

 

Allting, ja allt, är nästan perfekt


vi kallar den lycka, den är svår att fånga

Hej fjäril!

Välkommen tillbaka till mitt liv.

Jag har saknat dig!

 

(jag inser att det bara är Winnerbäck-fans som iaf. har en chans att fatta mina fjärilsreferenser men det skiter jag faktiskt totalt i ^^)


Det är såna dagar som hela världen sjunger

 

Idag är en sån dag då jag älskar hösten.

Då jag tillbedjer den, då jag avgudar den, då jag ber den att stanna för alltid..


Nostalgidag

åååh jag saaaaaknar Risbro. Jag har haft så himla roligt idag. Jag och Sara och Bäsan. Och det var så roligt att träffa alla gamla lärare igen!! Fast det tyckte nog inte dom, Daniel vände i dörren när han såg oss.. haha. Men han skojade bara. Och Anders ska bli pappa. Gud så glada vi blev för hans skull ^^ Och deras nys skitungar är skitdryga och jag hatar dom alla! Okej, hata är ett starkt ord, men jag ogillar dom verkligen! 

 

ååh, vilken nostalgidag det varit. Gissa om jag måste åka tillbaka dit igen?!!


Tågblogg

Sitter på tåg. Sitter på tåg med dator i knät och ett bredband som anstränger sig till max för att fungera. Tycker nästan lite synd om det. Måste bli väldigt förvirrande att röra sig in och ut ur "här-är-det-bättre-mottagning-och-här-är-det-sämre-och-oj-nu-är-det-ingen-mottagning-alls"-områden. Men det funkar. ^^,

 

Vad som däremot inte funkar är eluttagen på tåget. Så jag kör på batteri. Batteri som förmodligen dör om ett tag som ju alla batterier gör förr eller senare. Om 2 timmar är jag hemma! Hurra! :D

 

Och imorgon ska jag och Sara till risbro. Fan vad det ska bli kuuuuuul! :D :D :D


här är natten

Har nyss varit ute på promenad med Veronica, Ellen, Åsa, Linnea, Sofie och Lillebror. Eller klättrade upp på bron som går över klarävlen, den går som i en båge, typ 15 meter hög kanske och ner igen. Galen är hon! Efter promenaden gick tjejerna in till Virre och Johanna och de ska typ baka kolakakor och se The ring. Eftersom jag hatar tvåan så har jag ingen behov av att se ettan. Så jag sitter här och lyssnar på Winnerbäck och Lillebror sitter på golvet och räknar nålar.

 

Till sist vill jag bara säga att både jag och Lillebror är totalt överens om att;

Winnerbäck är KUNG! <3

 

 


Repeatmusik

Hello Saferide - Anna


I'm a survivor!

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så upprymd! Jag är helt pirrig och fnissig och glad. Och jag är så pepp på att åka hem imorgon. För på Fredag ska vi till Risbro. Jag längtar så sjukt mycket! Jag har saknar Bäsan så äckligt mycket och det ska bli så himla roligt att se honom igen! Och på kvällen blir det catch up med gänget. Längesen nu. kulkulkul! :D

 

Nu ska jag dra på idrottslektion. Har varit hemma och bytit om. Vi har så sjukt mycket tid både innan och efter idrotten att man lika gärna kan göra det hemma. Ha det bäst alla underbara!

 

ciao!


Skam över din KO!!

Så massa-mega-mycket kärlek på flickorna! <3 (och så "våra" vilt-treor också såklart, inget vore detsamma utan er).

 

Ikväll har jag varit hos Rickard & Lillebror och kollat på film. Vi såg Mulan. Skitlänge sen sist. Sjukt rolig film. Malin & Åsa satt och snackade med i precis varenda replik. Fatta söta dom är! Jag ska gifta mig med båda två.. <3

Nu är det snart sova. 

ciao!

 


Skolfoto

Underbara, älskade klass! <3

 

Skolfoto idag. Självklart blev det inte bara vanligt och tråkigt, för vad är det när HSPG1 är framme? INGENTING! :D Vi ville ju självklart ha med våra hundar, men eftersom fotograferingen var i cafeterian så fick vi inte det. Men istället för att ge oss och vara snälla, duktiga elever så tjatade vi ut fotografen utomhus och bar ut alla stolar. Vilket självklart resulterade i ett lite mer unikt kort, för det är så vi är. Vi är speciella! Och jag älskar er alla! <3


Pics

Idag har vädret varit underbart så jag tog med mig kameran till skolan och fotade lite porträtt. Min favorit är den översta på Wilma, mest för att den är spontan. De andra är  "organiserade", och det tycker jag är lite tråkigt. Porträttkort på hundar blir som bäst när de är spontana, men såna kort är ju lättare att få om man äger hunder i fråga. Men de andra bilderna är ju också fina. Tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?

 


Wilma, dvärgpudel

 


Ville, tollare

 


Ima, schäfer/grönlandshund

 


Majken, golden retriver

 

Och så självklart ett par naturbilder på slutet också ;D

 


...

läs inte..

 

Det är konstigt hur livet förändras. Ena dagen är man lyckligast i världen och svävar på rosa moln, nästa dag har man så ont att varje andetag är svårt att ta. Ibland sker såna förändringar på en sekund, ibland över en dag. Ibland går det så långsamt att du känner dag för dag hur du sakta går åt som människa. Jag förstår inte hur livet är konstruerat. Hur det kan vara möjligt att känna sig såhär. Jag kan inte ens förklara hur jag känner mig. Hur kan en person, den personen som man kanske till och med älskade mest av allt, få en att känna sig såhär. Såhär kall, såhär förstörd, såhär otroligt slut som människa?
För jag känner mig verkligen helt slut. Och rädd. Rädd för att vara ensam, rädd för att få tid att tänka. För det är när jag tänker, tänker på honom som jag blir såhär. Tårarna bränner bakom ögonlocket, och jag känner mig bara så fruktansvärt tom. Jag förstår inte hur det här kunde hända. Jag förstår inte hur han av alla människor kunde göra detta mot mig. Jag förstår inte hur känslor som dom här är möjliga att ha. Känslor som verkligen äter upp en inifrån. Känslor som får varje andetag att göra ont. För det är verkligen så. Varenda andetag är en kraftansträgning. Varenda ord måste kämpas fram. Varje skratt är en illusion. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Hur kunde du göra det här mot mig? Du, som aldrig någonsin gjort mig något ont och alltid fått mig att känna mig värdefull. Vad har hänt med dig? Hur kan du bara ha blivit så otroligt elak? Hur ska jag någonsin komma över det här? Hur ska jag någonsin kunna glömma? när det är det jag allra minst vill göra...


Hemhem

I'm gonna fuck you up with my rabarber omedelbums in my 9mm papparsmaskin!

(internskämt ;D)

 

Idag åker jag hem. Hemhem till Fagersta. Bussen härifrån går 14.20, bussen till Örebro från Karlstad går 15.10, när tåget från Örebro går har jag ingen aning om, men det går iaf. och det är ju huvudsaken ;)

 

Jag är hemma vid sextiden någon gång. Tror ganska bestämt att jag då ska fara till kennelklubben och "repa" med Tinna. Tror ganska bestämt att jag måste göra det om vi ens ska ha en liten chans imorgon.

 

ciao!

 

 


idétorka..

VÄRD dag!

 

Den här dagen har varit bra. Helt utomordentligt jättebra. Friluftsdagen var rolig och extra rolig för att jag sprang svåraste orienteringsbanan på MVG-tid. Och Elvis & Majken hade skitroligt i skogen när vi irrade runt efter kontroller. De sprang upp och ner ur sumpiga vattenhål och gissa om det blev duchen för båda när vi kom hem? Skitkul hade de iaf.

 

Sen har vi varit och storhandlat på ICA Maxi för jätte-jätte-mycket pengar. Men nu är både frysen, kylen och skafferiet proppat så förhoppningsvis behöver vi inte handa igen på länge. 

 

Och så le grande finale! Elvis lilla födelsedagskalas. 

paketöppning, tårtätning & presenter

 

Elvis har haft en mycket trevlig födelsedag och han tackar för gratulationerna och sången (yess, flickorna var så söta och sjäng för honom ^^) !!


Vad är en födelsedag utan tårta?

Nu är jag klar med Elvis tårta! ^^ (jaa. klart vovven ska ha tårta, han fyller ju år!!) Vi ska ha kalas (jaa, klart vovven ska ha kalas, han fyller ju år!!) ikväll och då måste man ju självklart bjuda på tårta! ;D 

 

Denna godingen består av sockerkaksbotten, utan socker, delad i 3 delar. Mellan varje del har jag brett smör och lagt korv och köttbullar. Ovanpå ligger ett lager skinkost och garneringen är av hundkex. 
Tror ni att den blir poppis bland gästerna? Ja, de fyrbenta då, såklart. De tvåbenta gästerna får dajmtårta.

 

Klockan 20.00 hemma hos mig ikväll, om någon vill komma ;)


Idag är ingen vanlig dag

För det är Elvis födelsedag!

Hurra, hurra, hurra!


i loose all control

Sitter i köket och festar på min något sena "man tager vad man haver-middag". Vi har typ inget vettigt hemma att laga mat av så det fick bli Gorbys, körsbärstomater, en kiwi och ost. Men imorgon ska vi till ICA Maxi i Karlstad och shoppa loss, förhoppningsvis. Om fritidsvärdarna inte är för upptagna för att skjutsa oss.. 

 

Varför blev det så sent då? Jag kom hem från skolan, gick till syslöjden som vi har på centralskolan mellan 17-19.30 på onsdagar. När jag kom hem därifrån gick jag med hunden och vid 20.00 gick jag till Johanna och där har jag varit till nu. Det blev Idol och Singstar. mysigt! <3

 

Men nu ska jag sova.. nattinatti!

 

P.S våran kökskran droppar... Jag ska strypa den!


Jag fick en bok!

Idag har vi lyssnat på en författare när han föreläste. Alla väntade vi oss en tråkig gubbe som skulle snacka med samma tonläge om sin otroligt trista bok. Men ack så fel vi hade! För det vi fick lyssna på i 2 timmar var en sjukt underhållande snubbe som vi alla funderade på om han var komiker och inte författare. Och gissa vad?

 

Jag fick en bok!

De lottade två från varje program som fick en signerad bok, och en av de från Hundsport blev jag ^^ Alltid kul med nytt att läsa! 


RSS 2.0