Fy fan vad kuuuuul!

Det här var lätt den bästa gympalektionen någonsin och verkligen en perfekt sista lektion på Risbroskolan. Fy faaaaan vad kul det var!! Bilderna talar för sig själva!




Sara is going down!!


And le Pro är kvar själv! ;)


Upp och igång igen!


Men oj! Nu var det min tur ner i vattnet! Han som körde var road åt att jag höll för näsan. :@


Wohoo, vi flyger! :D


Sen vart jag dissad av sara och fick åka ensam!

Neeej, nu måste jag äta, men fy fan vad kuuuuul det var! :D :D

Stallet

Bilder från dagen i stallet.


I följande bildspel syns vilken arbetsmyra jag är:

Det börjar ju bra, hon stretar och tar i.


Men oj! Vad händer här?


Åh nej! Hon faller!


Och AJJ, hon rullar runt...


En otäck tystnad spred sig över ridbanan...

Dramatiskt, eller vad säger ni? Vi tackar mästerfotograf Elin Bergman för de utmärkta ögonblicksbilderna, och mästermodellen Julia Pettersson för det pålitliga skådespelet!


Och nuuu kommer det lite bilder på allas vår favoritfölis Florencio och någon på hans morsa Razza.


Full rulle!



 
  






Jag gillar de tre sista bilderna. Den på Florre ensam är så himla klockren och de två sista är så fina mor-son bilder!


Nu är det natt-natt!


:D

   
Jag är så glad idag! :D
Livet leker!
Sa jag det?
Jamen det gör ju det!
Leker alltså
Livet
Livet leker!


Tillägg

Föressten så måste detta egentligen vara den bästa låten som någonstin gjorts!

Sommar, underbara sommar!

Jag har nyss kommit på att solsken, avslagen Pommac och "En vän med en bil" på högsta volym måste vara den bästa kombinationen någonsin!

Livet leker!

Woho!!

Jag har MVG i NO! hihhihahahahohhehehehahah. Och VG i teknik!! Det betyder att mina mål om att inte ha något G i slutbetyg är nådda. För jag vet redan att jag håller mitt VG i musik. Det enda jag oroar mig för är franskan. Tänk om jag sänker mitt betyg i franska till G. Då dör jag! :O

Men jag har MVG i NO! Fy fan vad jag är glad över det!! :D

Fast ibland funderar jag lite. Tvivlar. Tvivlar på om jag verkligen valt rätt. Jag vet att pappa tycker att det är slöseri med min potential att jag ska gå på hundgymnasium. Och jag förstår honom. Men det är ju verkligen det som jag vill göra. Det är min dröm. Och då är det väl bättre att leva ut sin dröm än att göra något annat, bara för att man är tillräckligt duktig för att kunna göra det? 
Jag vet att jag skulle ha tvivlat om jag valt något annat också. Man tvivlar alltid på sina val, eftersom det finns så många att göra, och så mycket att välja mellan. Och nu vet jag i alla fall att jag följt mitt hjärta. Jag gör det som har varit min dröm sen jag var 10, eller ännu mindre. Och det måste väl ändå räknas som rätt val? 

Det tycker i alla fall jag. :D 

Jag har flyttat

Yeey, min blogg är äntligen flyttad till den nya plattformen. Gud så skönt! Hoppas att saker och ting fungerar liite bättre nu iaf.

Idag tog jag med kameran till skolan och tog massor med kort på allt.

Min klänning blev klar idag på slöjden. Har ändrat längden och sytt på ett sidenband.
Mammas gamla klänning som fått en liten "makeover".

 
 Vi njöt i solskenet!
:)


Dagens bild är på Moa och Johan. Johan har så skön min!


Johanna var också jävligt het! Bäsan trodde att han var det...
 



Jag har väldigt massor med andra bilder, men dom är många och jag orkar inte ladda upp dom. Säkert är iaf. att jag nu har mååånga bilder att minnas skolan med! :)


(P.S Jag är dålig på matte och ska aldrig mer intala mig själv att jag är bra. D.S)
 
(okej, det är synd att kalla mig dålig, men jag är inte så bra som jag vill vara, trots att jag kan vara det. And that bothers me..
 (

Bad timing

Jag har tyvärr upptäckt lite sotfläckar i mitt annars så perfekta sommarschema. Det är nämligen så att alla klass II-tävlingar i närheten av här är antingen när vi är på Mallorca eller när vi är i Göteborg. Det är lite synd, men jag har ju iaf. Värmlandshoppet i mitten på juli, och så hittade jag en i Katrineholm helgen efter. Sen är det huuur många tävlingar som helst i augusti och september, men det tar vi då.

Idag var det iaf. träningstävling i Semla. Tinna var fläng och diskade sig. Ticken var duktig, men diskade sig iaf. Men det gick bra över lag i alla fall!

Sen så har jag fått ett litet "extra sommarjobb". Johanna vill ha svart-vita foton av Noel att hänga i hallen, så hon bad mig ta och skriva ut. Så jag får väl se när jag gör det. Tog lite kort idag för att öva!

 
Visst är han söt, Noel?

Och här har vi Malins lilla nytillskott, Lego.
Sån sööööt liten knubbis!
image474

 
Vilken goding va?

How about you?

Hej! Jag heter Julia och jag har en konstig känsla i magen. För jag slutar skolan om 2 veckor. Och jag kommer aldrig mer tillbaka. Och det, mina vänner, är skrämmande!

åh, FATTA vad jag kommer att sakna allt och  alla! Okej, långt ifrån alla och allt, men mycket och många! Och så hatar jag alla nya sjuor som ska sno våra lärare!!!! Vad är det för jävla sätt!? Hoppas de förstår att ta vara på de tre åren som väntar!


Hål-dag

Boy, vilken oproduktiv dag! Var i skolan till 10, tog där 5 minuter till att anmäla mig till OS. Vi har lunch efter idrotten och sen SV, men Ingela hade VAB, så då hade vi ingen lektion förrens (hur fan stavas det ordet?) ett, så jag, Moa, Sara och Beccy gled runt i stan ett tag. När vi sedan kom till NO:n vid ett så visade det sig att någon tydligen snott Beck-filmen som vi kollade på och vi hade inget annat att göra så vi fick gå. suck. Så vi gick ut och gungade ett tag, gick in för SO vid två där vi kollade på Fight Club. Sen var det musik i 15 minuter och sen gick merparten hem.

Som sagt, produktiv dag... -.-

Dagen i bilder

image456
Dagen började med ponnyridning och korvgrillning vid Volvo. Jag sålde totalt 20 korvar och det kom 3 ungar och red... på  3 timmar. Vi kallar det för fiasko
       
Smulan & Elin / Glad korv / Bränd korv / Vi hade ballonger / Men Anna "released them"


image462
När jag kommit ifrån Volvo tog jag och mamma alla hundarna och gick runt Landsberget.
     


image469
På kvällen sen så fick Ninen komma ut på gröngräsen för första gången i år.
älskling vad jag kommer sakna dig<3
 

hmm, rubriktorka


Det ska vara Björn för att göra den skiten rolig alltså! :)

ojojoj

Europas musiksmak är kass! (as usual)
Vi fick 12 poäng från Malta.
och Elin råkade låsa ut min hund på balkongen i en kvart! :O
Stackars Pelvis!

Vi ba sitter här och så hör jag en hund skälla utifrån och så hör jag att det är min hund och när jag öppnar åt han rusar han upp i soffan och står och smågruffar. Stackars liten, det var nog spöken därute!

Haha, Björn är supersöt!!! ^^ typ kassast på engelska, men supersöt!

ESC

Nu har vi hunnit halvvägs genom bidragen och jag har nyss observerat att Turkiet-snubben har samma frisyr som Bäsan. Sara skrattade i en halvtimme... ^^  Men han hade fakiskt det..
image455
Vi snackar alltså om han tredje från vänster. Sen så har vi scannat datorn efter en ny bild på Bäsan men vi hittar bara massa gamla skäggbilder och peg-bilder och annat, men egentligen behövs ju ingen bild på Bäsans frisyr, för den ser ut precis sådär :P


Fan, jag hejar på Lettland! With a HayHayHo.... ^^


Aj igen

hmm..Jag har precis för mig att jag konstaterade så sent som i förra inlägget att jag inte borde rida såhär mycket. Och ändå har jag likförbaskat nyss varit på liten tur med Savannah. Men när det är så mys som det är finns det inget att göra åt det! ^^

Snart kommer Sara och Elin hit och vi ska kolla på ESC. Vänta er ett skapligt argt inlägg någon gång strax efter midnatt! ;)


Aj

Nu är det defenitivt konstaterat; Min kropp är inte gjord för att rida såhär mycket.... :S Dock var turen med Sanna-Savannah och Elin&Skorpan mycket mysig. Full galopp i galoppbacken säger man inte gärna nej till.
Barbackalektion på Pegasus med tårta efteråt i Hedkärra sen. Pegasus är sån himla mysig liten ponny! ^^

Nu tänkte jag även passa på och skryta, både för min och Elins räkning, äver våra snygga MVG-täcken som vi gjort på slöjden till Savannah och Skorpan!

image450
Savannah t.v. med ett lila innetäcke i fleece och Skorpan t.h. med ett grön-blå-randigt regntäcke!
Elin i mitten med en mörkblå tröja som hon snott från Lillerud.. ;)
   
Skorpan, Savannah, Savannah

(För att förtydliga så har jag gjort Savannahs lila täcke, och Elin har gjort Skorpans randiga täcke)


Skitmorgon!

Fan vilken världelös morgon. Mister hund á la söt-söt tyckte att 05.23 var en lämplig tid att hoppa upp i sängen och börja slicka mig i ansiktet.... behöver jag säga att jag inte höll med honom? Så nu har jag varit vaken till och från sen halv sex i morse och det betyder att jag är trött....

inte bra när man har mycket att göra. Skönt att skolan blir slapp idag iaf. Film på svenskan och OS-anmälan på idrotten. Sen ska jag klippa mig! ^^

Världens mest bedårande lilla sak

NU har det äntligen hänt! Razza har äntligen ploppat ut sin lilla fölunge. Och det blev en liten hingst vid namn Florencio R, eller Prinsen som Carina kallar honom för. Själv säger jag Florre ;)

image439
Underverket himself! <3
  


Sen har jag även fotograferat en del händelser under dagens gång som jag tänkte att alla ointresserade skulle få ta del av!

image443
Victoria hittade ett najsigt schabrak! ;)

  
Sen letades det efter stigbyglar till Friddes sadel.

image447
Jag headade sedan utåt och tog en poetisk bild av en hög med hästskit.

 
Sötis-Vasco var lite trötter.



Sen så har jag massa fina ridbilder på Casper-Enochtio och Gulligt ponnyekipage, men de laddar jag upp some other time, i morgon perhaps!

peace

Pics

image433

image434

  

image438

Här är några bilder som jag tog i torpet förra helgen. Jag saknar PS. Det ger alltid bilderna en extra touch då min kamera inte tar världens bästa bilder all by himself.. :S Men, men, vad gör man..?


Sommarkänslor

 
Mina tår har blivit sommarfina!

David Bowie



Den här mannen måste vara det coolaste som finns i musikväg.
otroligt bra!
Till den som inte hört Bowie säger jag bara; gör det!
det är en musikupplevelse utöver det vanliga!

Idag har jag övningskört på Fårbo! Jag är bäst, bara så att alla vet! ;)

Färsk frukt



Haha, inse att detta är sjukt kul!!!




Pride time!

Nuu.. är det så att jag känner för att vara lite stolt över mig själv här och meddela världen att jag faktiskt fick MVG+alla moment i nationella provet i engelska. Och det är jag jävligt stolt över!

akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan

hmm, jag slog just upp receptet på våfflor i en kokbok...är det ett tecken på att man inte är redo att flytta hemifrån? :O :P


så om han viskar hur mycket han älskar dig
pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig

Kolla!

image422
Kolla vad jag hittade nyss! Mina gamla Pokémon-gubbar!
nostalgi på hög nivå! :)

Rensning

Jag håller på och rensar i mina skåp och lådor. Jag la just alla mina gamla hästaffischer (utom 5 st som jag satte i badrummet ) i pappersinsamlingen. Det känns som att den tiden är förbi. Jag älskar ju fortfarande hästar och skulle knappast klara mig utan dem, men tiden då jag hade hästafficher på varena kvadratmeter vägg har liksom passerat. Men mina prisrosetter hänger kvar, ego som man är ;)

Har även slängt mina gamla brända CD:s, innehållande skit som Backstrees Boys, Bubbles, Westlife och dylikt. Började med att lägga in det på datorn för att "ha som minne" typ, men insåg ganska snart att det är väldigt onödigt eftersom musiken suger och jag aldrig lyssnar på den. Så, byebye till den!

Det är otroligt vad mycket gammalt skit man har liggande i undanskymda områden. Jag lär väl slänga det mesta, även fast jag vet att jag vid något eller några senare tillfällen i mitt liv kommer att sakna det. Men lättnaden över att bli av med det väger nog ändå tyngst. Och jag spar det viktigaste, som mina barbie-dockor, gosedjuren och min jojo. Undra föressten vart jag har mina gosedjur? Dom är nog nedstoppade i någon källare för länge sen..

Nu ska jag återgå, au revoir!


Föressten så var Bäsan i skolan idag! Kul som alltid! :D

Kraschad dator

hmm...min dator har kraschat. Läskiga gubbar kommer och tar honom till något läskit ställe på Måndag. Hela hans själ kommer att försvinna! Tur att de viktigaste delarna av  den är flyttad till min bärbara hårddisk. Annars vore det självmord direkt!

Jag är hos pappa nu. Hans dator funkar.

:D

Jag fick MVG på min nationella eng-uppsats.


tänkte bara säga det! :D

I absolutely love you

För 5 år sedan: Åkte jag 500:an ut till stallet 4 dagar i veckan, var 11 år och gick på Trandaredskolan.

För 3 år sedan: Var jag 13 år och hade precis flyttat tillbaka till Fagersta. Vi hade preciss skaffat hund och precis flyttat till hus. Moa var den enda jag kände i skolan.

För 1 år sedan: Höll jag och pappa på och flyttade till Skbg.

För 3 månader sedan: Var jag på kent i Västerås med Elin.

Igår: Var det friluftsdag.

Idag: Har allt gått åt helvete.

Imorgon: Ska allt förhoppningsvis inte gå åt helvete.

Om 1 år: Bor jag och Elvis i Forshaga och är på väg att avsluta vårat första skolår i gymnasiet.

..

Vilken förskräcklig dag! Datorhelvetet har damp, så den har inte velat starta och är allämnt knäpp, men efter samtal till support är den igång, allt viktigt är flyttat till den externa hårddisken och jag fasar nu för att någonsin stänga av den. Men förhoppningsvis ska den funka nu...

Sen så har minnerskortet till kameran kommit, och så visar det sig att det inte passar för kameran. Det är rätt sort och så, men tydligen så kan inte kameran hantera större minneskort än 2G. Och jag får inte skicka tillbaka det heller. Men när väl min planerade pocketkamera är inköpt kommer jag ju att kunna använda minneskortet i den, så jag får väl ha det ligga på lager så länge.

Detta låter väl inte så hemskt, men tro mig, hade jag haft en pistol i närheten hade den varit avtryckt för jag har varit så otroligt förbannad och frustrerad på HP, och på datorn, och på att minnerkortet blev fel och ååhh.

Men just nu är allt under kontroll iaf. Jag blev klar med Savannahs täcke idag! Det blev så himla fint, något av det finaste jag gjort tror jag. Ska nog försöka åka ut på Söndag och prova det på henne.

Nu ska jag fortsätta med NO:n....

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag i skolan. Orientering, vandring i otymplig terräng, fiske, grillning och skogsbrännboll stod på schemat.

Jobbigt var det, men kul hade vi!
355335-420

Vad ska jag äta nu då?

Alltså, det är helt ruggigt läskit det här. Jag har nu inte mindre än 5 gluggar i käften. Jag är 16 år och ser ut som en åttaåring när jag öppnar munnen! Hur efter får man vara med att tappa sina tänder?
Lyckligtvis är det bara hörntänder det handlar om, så det syns inte alltför bra. Men då har jag ju istället inget att tugga med... ja herregud alltså!

Håkans turnédatum

(tillåt mig bara meddela innan du bläddrar neråt att detta förmodligen inte intresserar någon annan än mig....och möjligtvis Jolin..)

Spelningar 2008

30/5 Hässleholm, Siesta
31/5 Kalmar, Springbreak
11/6 Helsingfors, From Sweden with love-festival
13/6 Stockholm, Gröna Lund
14/6
Hultsfred, Hultsfredsfestivalen
27/6 Kiruna, Kirunafestivalen
28/6 Borlänge, Peace & Love
3/7 Arvika, Arvikafestivalen
4/7 Kristiansand, Quartfestivalen
5/7 Sundsvall, Sundsvalls Gatufest
11/7 Strömstad, Strömsvallen (med Kent)
12/7 Eskilstuna, Strömsholmen (med Kent)
15/7 Visby, Wisby Strand
17/7 Ljungby, Utebadet (med Magnus Uggla)
18/7 Halmstad, Marinfestivalen
19/7 Linköping, Bergs slussar (med Magnus Uggla)
20/7 Malmö, Folkets Park (med Magnus Uggla)
23/7 Helsingborg, Sofiero (med Kent)
24/7 Mariehamn, RockOff Festivalen
25/7 Piteå, Piteå Dansar &Ler
1/8 Karlskoga, Putte i Parken
2/8 Östersund, Storsjöyran
3/8 Mariestad, Karlsholme Folkpark
9/8 Göteborg, Way Out West


Det faktum att jag ska gå på alla de understrukna spelningarna gör mig just nu mycket, mycket lycklig!

(och har nån tänkt att gå på nån annan spelning än de tre jag sak på så kan jag gärna, i mån av tid och pengar, följa med på den också!)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :D

"+Håkan Hellström
Håkan kommer att åka med Kent till tre olika ställen i sommar. Han inleder kvällarna med en egen konsert i Strömstad, Helsingborg och Eskilstuna.
"
image419

(och gissa vem som ska till Eskilstuna?!)
JAJAJAJAJAAAAAA!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAAD!!!

Nu är min sommar gjord!!! Vad underbart jävla härligt det ska bli!!!

Les fleurs rose

image418

Älskling!

Här är några bilder på Tinna som jag tog förra Söndagen.



image417


Vår För Hjärter Dam

image416

Kvällen

Snacka om att Elvis har haft världens roligaste kväll! Han har sprungit runt och lekt med Gizmo precis heeela kvällen! Och gissa om Gizmo var glad att få någon som äntligen ville leka med honom! Det är helt otroligt att Elvis bara kan komma in i en flock på 7 hundar som han knappt känner och bara passa in. Vilken hund jag har fått!

Jag har också haft en väldigt trevlig kväll. God mat och trevligt sällskap. Det är så himla kul att bara kunna snacka agility agility agility med Kicki och Hasse! :D För det är ju precis så jag vill ha det!



Ibland vill man inte gärna gå in

Guuuuuud vilket underbart väder!

Och vilken underbar dag! Stallet i morse var faktiskt inte så hemskt. Jag var ut på promenad med småungar ridandes på feta ponnyer, sopade stallgången, krattade en anna del av stallgången, fodrade lite hästar och tröck hål i lite läder. En ganska soft förmiddag faktiskt.

Sen så har jag stekit hela dagen på kennelklubben så nu är min vänstra arm väldigt bränd, medans min högra arm...tjaa.. inte är det. ;P Helt perfekt väder för agility har det varit. Och tävlingen flöt på bra. Elsa vann sin klass och 2 cert. har vi delat ut! (hmm, det kanske vart 3 cert. till och med?)

Nu ska jag hem till Kicki och grilla! :D

villintevillintevillinte

Okej, jag vill verkligen inte till stallet i morgon bitti. Jag hatar att behöva vara i stallet på mornarna, hatar! Men jag får väl pigga upp mig med att jag bara behöver vara där till tolv och sen drar jag till Semla och agility! :D Plus att skulle jag direkt till Semla hade jag behövt vara där senast 08.30. I stallet ska jag inte vara förrän 09.00

Nu ska jag kolla på "En kärlekshistoria", sen ska jag sooova.

Såå bra film! SE DEN!

Fredag

Värd dag!

Svenska på morgonen som börjar 9.50, idrott efter det. (vi spelade Softball=KUL) Sen ner en sväng till Eskiln med bästa Elin och söt-vovve. haha, Pelvis åkte i cykelkorgen. Han såg ut som värsta cruisern! Jag sprang runt Eskiln på 12,25 , ganska bra.. äsch, det duger. Men på coopertestet nästa fredag ska jag försöka komma under tolv!

Nu ska jag dra ner till Caroline på Gullvivan och därifrån ska vi åka till Skbg för att få sprutor=HJÄLP! Jag tror att jag stannar hemma istället... ;)

oho!

Från osäkra källor har ryktas om att Håkan ska spela på Grönan fredagen den 13/6. Efter att ha kollat med säkra källor så är det faktiskt så att Håkan ska spela på Grönan fredagen den 13/6. Vilket perfekt sätt att inviga sommarlovet säger jag!!!

Gissa att jag ska gå!!!  Faaaan, vad skojjsigt! :D :D :D

Alla talar om dig Hurricane

Hurricane Gilbert
Det måste vara en av de bästa låtar som mister H.H någonsin har gjort, kanske den bästa..


Den här dagen har varit seg. Ganska vanlig. Alldeles för vanlig. Skolan, stallet, hem och sova. Jag är trött på att vara i stallet! Jag älskar ju hästarna och ridningen och allt det där, men jag får nu faktiskt till slut lov och erkänna att jag börjar tröttna. Jag som trodde att det aldrig kunde hända. Jag har ju mina bästa vänner tack vare ridningen, och några av mina lyckligaste stunder har upplevts med stallskor på fötterna och hästdoft i näsborrarna.
    

Man kan väl inte bara ge upp något som präglat ens liv så pass mycket?

Jag ska inte ge upp ridningen. Men kanske ta en paus. Efter sommaren lär det väl bli en paus vare sig jag vill det eller inte. Men sen får jag ta och finna mig en medryttarhäst eller något av dess like. För ridskola blir det inte igen. Det har jag varken tid, lust, råd eller talang för. Nej, liten söt pålle (helst av ponny / islands- sort) att lufsa i skogen med, det är precis vad jag behöver för att hålla intresset vid liv utan att det känns jobbigt!



åh, Hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

1875 kr/kg

Jag har just fått ett bud på Elvis. 15000 kronor + Louie på köpet.

Elvis har varit hos Peter och Johanna idag. Och Noel, Elsa, Lucky och Louie. (bör noteras där att Noel är deras son, resten är deras hundar.^^) Och när jag skulle hämta honom var jag nära att inte få med honom hem. Haha, men det är ju alltid kul att min lillkille är så poppis! ;) Och jag måste faktiskt erkänna att han passar vääldigt bra i deras flock.

Nu ska jag städa hos kaninen, diska och sen är det stallet!

Kent+Håkan

KENT + Håkan Hellström, fredag 11 juli 2008, kl 19.00
KENT + Håkan Hellström, fredag 11 juli 2008, kl 19.00


Bojarkilen, Strömstad, Strömstad

Alltså, jag har en känsla av att jag måste gå på det. Men hur fan ska jag lyckas med det? Okej, biljetten kostar 450 spänn. Tågbiljetterna låg väl runt 200, enkel resa, så det var inte så farligt. Men förbindelserna suger så jag antar att det skulle gå snabbare att ta moppen...

Det är väldigt frustrerande och väldigt dyrt att vara besatt av folk... :/

Finns det någon söt själ med körkort och antingen ett kent/håkan-intresse eller ett "Vara otroligt snäll mot Julia-intresse" som skulle kunna tänka sig att åka till Strömstad med mig den 11 juli för att kolla på sveriges bästa band/artist?

Small town, it's a small town

Just nu får jag ryck på att den enda affären som finns här är Dressman. För jag behöver kläder! Nu när det börjar bli soligt och fint får man impulser att plocka fram alla sina fina sommarkläder och bara vara sådär allmänt sommarsöt som man bara kan vara på sommaren. Men vad gör man när allt man upptäcker i garderoben är jeans, T-shirtar och svarta klänningar? Jo, då får man ryck!

Men enligt mina beräkningar borde kläder från H&M och Forever21 både beställas och komma inom de närmsta veckorna! Så tills dess får gärna all sommarens regn komma, så slipper vi det sen!





Vår hämnd blir ljuv

& i gruset låg en fegis kvar
När mina glasögon just sparkats av
Gav jag ett löfte som jag skäms för än idag
Våra hjärtan slog lika hårda slag

Vi Mot Världen
kent
Text & musik: J. Berg


Jag fick VG!!

Jag vet inte om det här jag nu kommer att skriva egentligen borde klassas som en total överdrift...det återstår att se. Men, det känns på något sätt som att mitt liv nu är fullbordat. Idag har jag fullbordat mitt liv genom att på knagglig, grammatisk inkorrekt franska snackat mig till ett VG! Ett muntligt VG, i franska (om någon skulle missat)

I'm stunned!

Jag hade mer förväntat mig ett IG samt en tillsägelse om att aldrig någonsin besöka frankrike. Men nej, nej, istället sitter Häxan där och säger "På pratet får du VG".
Min reaktion: ÅH HERREGUD!

Och nu har vi ingen franska för resten av veckan... Hur förväntar sig någon att vi ska kunna lära oss någon franska om de skickar hem oss med en uppgift och sen förväntar sig att den ska vara klippad och klar på skrivbordet om 2 veckor??!! Jag har i alla fall ingen fransk ordbok hemma....



Hello!? I'm dying here!

Now I know what's going to kill me!!

DET ÄR DEN JÄVLA FRANSKAN OCH NU OCKSÅ MITT JÄVLA TANGENTBORD SOM VÄGRAR SKRIVA SMÅ BOKSTÄVER!!! VAD FAAAAAAAAAAAN VAR DET SOM HÄNDE NU DÅ????


Separationsångest

Det har varit så nu de senaste dagarna och även idag, i skolan, att någon då och då jublar över att vi snart ska sluta. Det första impulsiva gensvaret på det är väl att jag jublar med. Men sen, som vanligt, tänker jag till och kommer på att "Nej, jag vill ju inte sluta". Och klumpen i halsen kommer. Och nu är den där, och den lär inte försvinna helt förrän tusen tårar gråter ut den på avslutningen.

För jag vill inte sluta. Inte som det känns just nu iaf. Tiden på Risbroskolan har nog varit den bästa skoltiden av alla. Jag har ju i alla fall gått i 4 olika klasser, på 3 skolor, i 2 städer. Antalet lärare jag har haft kan jag nog inte ens räkna. Det är även onödigt, då mina lärare på Risbro vinner med hästlängder över alla andra, så jag behöver egentligen inte komma ihåg någon annan.

Och nu, när slutet närmar sig börjar jag inse hur mycket jag kommer sakna 9C(p). Även om min klass är störd så älskar jag den och personerna som går i den för vad dom är. Och jag vet också att den där dagen vi slutar, 11 juni närmare bestämt, kommer att bli den sista dagen jag ser vissa av dem. Det är så sjukt. Att man kan spendera så mycket tid tillsammans, ganska betydande tid också, för att sen skiljas och aldrig ses igen...

Och för att inte tala om lärarna. Hur sjukt mycket jag kommer sakna mina lärare. Och vad du än säger Bäsan, så kommer jag inte att glömma er. Aldrig någonsin.

Nu är det drygt 1 månad kvar. Sen blir ingenting som förr...

wow!

Tinna vinner i Borlänge


Här är en video från Borlänge i höstas när Tinna och jag vinner vår allra första seger i agility. Jag vet att det är typ sent ute, men jag har inte orkat ladda upp den någonstans förrän nu.. ;)

Alla som tänker mobba mig för att jag låter som en av mössen i Askungen kan...tjaa...låta bli det.. ;)

:D

image410
Puss på Bäsan för att han är snäll! :D:D:D

Where is life in this town?

Fylleslag i Fagersta

Skrivet av Timo Räisänen 1 maj 2008, klockan 10:42


Det här får bli ännu ett ganska så kort inlägg. Sitter på hotellet i Fagersta och ska snart dra vidare till Norrköping.

Igår var intressant. Valborg i Fagersta. Ni kanske förstår själva.

Det är alltid märkligt med städer där folk i publiken kommer fram och ber om ursäkt efter giget. Igår var det inte mer än rätt dock. Publiken var helt jävla värdelös.....

....Folk föll som furor hela kvällen. Personalen sprang in och ut med vattenhinkar som om det brann för att torka upp diverse spyor som hamnade lite varstans. En hel(f)yllekväll helt enkelt.

Hur som helst. Jag ser ju i alla fall ganska muskulös ut på bilden vilket ju är en tröst. Men what the fuck's up med mitt konstiga tvång att göra tummen upp varje gång det ska tas en bild på scen?! Kan jag inte ha sinnesnärvaron att för en gång skull åtminstone se lite cool ut? Nästa gång kanske.



Direktkopierat från Timos blogg. Och behöver jag ens säga att jag skäms? Fy fan att den här ruttna jävla hålan inte ens kan ta emot en av Sveriges bästa artister med värdighet...

jag skäms!

Kom med mig nu så vinglar vi fram genom stan

Nyss hemkommen från en helkväll på orten with my homies. Mysigt mysigt. Vi cyklade genom basically hela stan, stötte på lite folk här och var och hade allmänt kul.

David Bowie

Tänk att det fortfarande går att nyupptäcka så gammal musik... en stark känsla säger mig att jag kommer att gå med Bowie i hörlurarna de närmaste dagarna! :)


Mer bilder från valborg

image404
My homies and my dog, out on a walk!

image405
Ett plötsligt behov av att fotografera daggstänkta vitsippor inföll sig runt 08.37 i morse, för att vara exakt.

image406
Och runt 08.38 stötte vi på en spindel.

image407
Detta är spindelns hus!

image408
Sen hälsade vi på Pållarna! <3

image409
Jag hittade en intressant vinkel av Mary. (och funderade över hur man kan ta kort genom stängslet. Jag menar, man ser ju tråden tydligt, men ändå ser man också allt "bakom" den...)


Nuuuu..orkar jag inte ladda upp fler bilder!

Valborg

Only for you, Jolin!

image399

image400

image401

image402

image403
klockrenaste bilden på Elvis efter att han trillat i vattnet ;)


Okej, tro mig, jag försökte verkligen hitta bilder på annat än hunden och majbrasan, det fanns 32 stycken, av 150 tagna bilder, och ingen av dem var speciellt bra! Men, jag ska leta på det andra minneskortet nu..

..

hmm, alltså jag tänkte lägga in lite bilder från valborg här, men insåg snabbt att jag inte orkade det.. Mina planer om karriär som välbetald bloggare får nog läggas på hyllan. Jag får tjäna pengar på annat sätt..

RSS 2.0