Måndag på mallis

det är måndag va?

Solen vart så otroligt varm, och min rygg så otroligt bränd att jag gick in och hyrde mig en dator. En dator med Å, Ä & Ö. najs. Fast fortfarande inga bilder. Det skulle gå här, men jag oooorkar inte ;)
 
Imorgon ska vi ut med en stor (ganska stor) båt och snorkla och bada och annat najs shit. Det ska bli kuuul. Hoppas att min rygg inte gör lika ont då :S.

Jag saknar er alla! <3

Jaa, jusst ja!!! Igår, efter EM-matchen. Fy faaaaaaaan vilken jävla stämning det var här på Mallis då! Spanjorerna var som galna och körde runt i sina bilar med stora flaggor samtidigt som de tutade som galningar. Det var så himla roligt! en riktigt speciell upplevelse! :D En kille hade till och med en stor jävla motorsåg som han "gasade" med. XD

Varmaste stallet ever!

Nu ar jag har. Pa mallorca. Det ar varmt. Otroligt varmt. Jag sitter pa en "svensk" restaurang som heter Gota Kanal. Har finns det gratis internet. Finfina grejer sager jag bara. Det finns datorer att hyra pa hotellet, men de kostar, sa det pallar jag inte. Det far bli bilder nar jag kommer hem.

Som sagt, har ar det jaaavligt varmt. Mitt fejs ar rott, men jag har inte direkt brant mig nanstans, an. Vattnet ar jattevarmt, men liiite for salt.

Snart borjar EM-matchen mellan Tyskland och Spanien. Det ska bli fett haftigt. Hoppas Spanien vinner!

hmmm, sa jag att det ar VARMT!!!?

Sleepless

Nu ligger jag här i en säng hos caroline och försöker sova. Alarmet står på 01.45. Fatta trött jag kommer vara i morgon! Men sen blir det mallis. Jag ska försöka blogga därifrån. Det vore coolt. Ciao!

Tiden rinner iväg

och jag som gick upp åtta i morse för att hinna med så mycket.

Än så länge har jag bara hunnit sy till en gej som jag ska ha med till mallis. Det är som en såndär bikini-BH utan axelband, fast jag har bara tagit en gammal klänning och sytt av. Jag hatar verkligen när man ser konturerna av bikinin :S

Så det jag ska göra nu är väl att kolla lite mer på packningen, försöka få klart den. Och sen blir det lunch och iväg med Elvis till Elin i stallet. Han ska vara där den här veckan ^^.

Och till alla: Jag behöver ny musik! Alla som har mig på msn kan väl stoppa in lite bra skit i delade mappen??
puss i förväg! :)


Promenad


 


Nyss kommit hem från en promenad med Elvis.
Min hund är söt och idag är det varmt ute :D

Mallis


Om 2 dagar åker jag till Mallorca!

Yep, på Lördag morgon 03.00 åker vi från Fagersta. När planet går sen har jag ingen aning om. Men gud så sköööönt det ska bli att få komma till lite värme! Och havet! Jag gör en pakt med mig själv. Den där poolen, på bilden ovan, ska jag inte bada i en enda gång. Pooler är för mesar!
Nej, jag ska hänga på stranden med mitt cyklop jag ;)

Du, har ni några plastpåsar?

Rubriken är ett internskämt. Vill någon ha förklaring; fråga på msn eller nåt. (fråga, ni vill ha förklaring, det är så jäävla kul)

Min helg har varit underbar! Och så otroligt rolig! Jag har haft så fruktansvärt kul, och allt tack vare älskling. <3

Igår var vi i torpet och grillade.
 
Grillmästaren himself!


som vid senare tillfälle lekte pyroman ;D


Och idag har vi varit i Västerås och shoppat lite. Eller ja, lite för somliga iaf. ;)

Två söt-sötingar i rulltrappan. <3 Jag älskar er båda!


Pelvis, min Pelvis!


Visst är han väl för gullig min Lilleman? <3

Så jag skulle säga att vi är plusminus noll

idag var en sådan dag där musiken som spelades precis i den sekunden fick duga bra som rubrik.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har inget att skriva. Annat än att jag mår så bra som en människa kan må. Jag är lycklig! :D

Igår var en sådan dag där jag flängde runt på stan med Alex och Karlsson. Jag vet inte hur många gånger vi åkte fram och tillbaka.. dålig planering kallas det för. ;P All flängning (är det ens ett ord?:O) avslutades iaf. med pizza hemma hos Karlsson.
Sen for jag och Alex hem till honom och i morse vid 10.00 var jag hemma igen.

Nu vart det ju ändå bara en såndär tråkig beskrivning av vad man har gjort som egentligen inte är annat än tråkig.. fan då.. :P


do I really know my town that well?



Hade det inte varit för det faktum att jag tagit dessa bilder själv hade jag aldrig kunnat gissa att detta var Fagersta.

Ikväll har jag upptäckt en helt ny sida av min stad.
Och jag älskar den!

Jag har promenerat i Västanfors, där på andra sidan järnvägen ni vet ;) Förbi IP och ner mot Uggelbo fast inte riktigt dit utan sen bort mot 68:an och kyrkan. Jag inser att jag aldrig riktigt varit där. Jag såg hus och lägenheter och områden som jag faktiskt tyckte om. Som faktiskt såg idylliskt och riktigt mysigt ut.
Tänkte att jag faktiskt skulle kunna bo där. Fast sen isåg jag att även om jag bodde där skulle Fagersta fortfarande vara Fagersta utanför det där lilla området. Och jag hatar Fagersta.

(nej, egentligen älskar jag min lilla skithåla till stad. Men det är en sån kärlek som blir starkare och tydligare ju längre bort från stan jag kommer. Så basically kan man säga att jag älskar Fagersta, när jag inte är här.. :P)

SMS-lärare, någon?

Alltså, jag tror helt allvarligt att min kära vän Elin behöver en intensivkurs i att skriva SMS.

Jag: Hallå hallå vart är du och när ska vi åka till Söderbärke?
Elin: När mamma kommer hem åker vi ;)
(men jaha, då vet jag ju preciiiis hur mycket tid jag har på mig. Har mamma just åkt, är mamma påväg hem?)
Jag: Och när kommer hon hem? Och våga inte svara jag vet inte, för NÅGOT måste du veta :O
Elin: Hon kommer efter dom fikat.
(och jag vet fortfarande inte hur lång tid jag har på mig innan vi ska åka)

XD fail

Elvis & Elsa


Basically kan man väl säga; Elvis t.v, Elsa t.h

Planen genomförd

sådärja

Nu har jag och liten Pelvis varit och tränat i några timmar.

Fjortisjag & Mupphund >.<

Men vi slapp vara ensamma för efter ungefär en kvart kom det lite folk, som betod av Kicki, Hasse, Peter & Johanna. Och så lilla Noel såklart. Så mest har det väl blivit skitsnack istället för träning. Men det är lika kul det! :D

Tajmad och klar i i minsta detalj

Jag har en plan.

Det är vad som är skönt med den här dagen. Att jag har en plan. Och den är att jag ska skära mig lite korv, leta upp en liten boll, sätta mig på moppen och köra till Semla för att umgås lite med min lilla uttråkade vovve.

ciao!

du och jag för oss


Det är så mysigt att vakna 05.10 på morgonen av att solen lyser en rakt i ansiktet.
Jomen allvarligt, det är faktiskt himla mysigt.
Speciellt när man kan välja att inte gå upp förrän 08.30.
:D

you give me feelins that I adore



It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight

jag älskar dig <3

Jag älskar er!


Men Hej kom och hjälp mig! Vad är detta?

Jag kallar det vänskap.
(stativ is the shit ;D)

Det funka

HA! Det funkade. Fan vad ballt. Försökte få in en bild också, men det gick inte lika bra. Dessutom kändes det ganska krångligt så som jag gjorde det, men det kanske går att göra på nåt annat sätt, jag får kolla upp det.

Mobilblogga

Jag försöker nu att blogga från mobilen. Ganska onödigt eftersom jag sitter i soffan hemma, men jag har inget bättre för mig.

Kvällen artar sig

Molnen börjar skingra sig och solen tittar fram. Kanske inbillar jag mig bara, men det känns även som att vinden avtar. Det verkar som att vi går mot en riktigt vacker kväll. Så egentligen borde jag åka iväg till något mysigt ställe där kvällen kan avnjutas på bästa sätt, istället för att sitta här, instängd, i mörkret.
Men faktum är att jag inte vill åka någonstans. Jag vill hellre sitta här. Dels för att jag är ensam. Jag skulle i och för sig kunna ringa någon, men faktum är det att den enda person som jag verkligen vill vara med just nu jobbar. 12 timmars nattskift mellan 18-06.

Så därför sitter jag här, ensam.
och tänker på honom. <3



Som om tiden stått still

Vi skålar för en midsommar till,
färsk potatis och sill

Sverige, sverige älskade vän


Midsommarafton. En "högtid" som jag engentligen inte förstår mig på. Basically är det bara en sommarkväll med god mat och förhoppningsvis trevligt sällskap. Det enda som skiljer den åt från andra sommarkvällar är att folk roar sig med att dansa runt en stång och att det alltid är dåligt väder.


Vårat substitut för en midsomamrstång; en hink med blommor och björkris.
(ja vafan, alla blommor har ju blommat över ändå så...)

och det kommer kanske inte alltid va vi två

hmm. Det känns som om väldigt många saker händer för allra sista gången just nu. Det är väl för att myckt förändras. Och det är bra. Vemodigt, men bra. För hur länge har jag inte gått och väntat på förändringar egentligen?

Idag red jag Pippi för allra sista gången.
Det är sjukt vad mycket den lilla pucko-ponnyn har gett mig. Jag har alltid älskat att rida henne, alltid. Och gud vad jag önskar att jag var 9 år och hade många, långa tävlingssäsonger med henne framför mig. Men så är det inte. Jag är 16, min rätt att tävla B-ponny gick ut för 3 år sen och dessutom är jag på tok för stor för att över huvud taget rida henne. Men jag älskar henne. Och jag är så glad för de åren jag har fått rida henne. Trots sina många dampanfall och sitt bråkiga humör är hon utan tvekan den roligaste lilla ponny jag någonsin ridit.

Pepita Kavat, tack för allt! <3


Den sista banan jag någonsin hoppar med Pippi, älskade ponny vad du är duktig! <3

Smultron


Igår kväll hittade jag smultron.
Jag trädde dem på ett strå.
Det kändes som sommar.
<3

:O

Ny singel - Kent bjuder på fri nedladdning!
Vy från ett luftslott
Vy från ett luftslott - klicka för större bild! Kent firar att det är sommar och bjuder - helt gratis - på nya singeln "Vy från ett luftslott" (Punks Jump Up Remix). Samtidigt uppmanar de alla fans att göra en video till låten.


Gör din egen video - vinn VIP-pass!
Istället för att spela in en egen video till nya singeln vill alltså Kent att alla fans skickar in sina videor under temat "Lill-lördag". På Kent YouTube Channel har bandet postat en instruktionsvideo. Var med genom att ladda upp din video via funktionen "Post a video response" på YouTube.


Kanalen håller öppet fram till den 23 juni. Efter det väljer Kent ut tre bidrag som alla kan rösta på. Den 26 juni koras en vinnare och förutom äran får vinnaren ett VIP-pass till de egna spelningarna, merchandise-kit och en träff med Kent på valfri konsert.


Men alltså lätt att jag dog nu! Jaja, att kent är lite wannabe Timo & Lasse, men alltså allvarligt: PRISERNA! Den person jag inte skulle mörda för dom finns inte!!!

På promenad, genom stan


Vi tog oss en promenad. Jag kände mig Ego.
Här är resultatet.

P.S Jeansjackan är en ny favorit. Den är säkert äldre än mig. Men jag gillar den!

Livet förändras vart jag än går


det är så vackert där,
nästan som en tavla

Som studenten älskar att drömma


Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?



(Men ja, Håkan är bäst. Och ja, det kommer komma hur många bilder som helst på honom)

Fagersta 08, juni med vackert väder

Produktiv dag?
Ja, ganska.

Fast ändå känns det inte som om jag fått nåt gjort.
Jag vaknade tio, (eller kanske närmare halv elva) på tok för sent. Rensade garderoben efter frukost, något som verkligen behövdes. Knallade sedan ner på stan med hunden som vart superlycklig av att få gå i djuraffär.

Och sen då? 

Sen vart det tråkigheter som handling och matlagning. Någonstans däremellan hann jag äta och bråka lite med symaskinen.
Sen blev det kväll. Kväll just den här dagen innebar träningstävling ute i Semla. Mycket trevligt, som vanligt. Tinna kom tvåa i agilityklassen och trea i hoppklassen. Julia hann prata  lite skit med Erika, som hon tyvärr ser alldeles för sällan och det blev helt enkelt en väldigt trevlig kväll! :D


Och det verkar som solen aldrig når...


...längre än dit Håkan går!

Symaskinsbråk

hmmm, jag har nyss invigt min nya symaskin. Det gick inte bra. Jag gillar den inte alls. Den är opålitlig. Ibland syr den jättefint, men mest trasslar det sig och stygnen blir dåligt spända, sömmen går upp osv. Det gillas inte. Dessutom låter den läskit.
Man kan väl helt enkelt säga att vi inte klickade. Så jag funderar på att byta. Ja, det gör jag nog. För alltså, jag gillar den inte. :P

Så som han, så kan ingen någonsin bli


finns det ord för att beskriva kärlek till den snubben?

Såhär kul har man i Söderbärke


Klubbkläder

Idag var jag förbi Kicki på promenaden och hämtade mina nya klubbkläder!


Vår HU-tröja som vi ska ha på ungdoms-SM!



Samt våra as-snygga shorts! Loggan på ena benet och
lagnamnet på andra; "Med Tryck i Baken". ^^



Med i "paketet" var också en joggingdress
med KK-loggan på byxbenet samt
en tillhörande tröja med "Fagersta KK Agility"
på ryggen! :D

Camping i Bärke

I natt har jag sovit i ett tält, på Evelinas gräsmatta, en bit utanför Söderbärke. Det är också ett sätt att spendera tid på. Ett roligt sätt.



1. Vår packning + Elins ben
2. Elin hoppar studsmatta
3. Silhuett
4. Angelica på studsmattan
5. Savannahs huvud och min fot
6. Elin och Skorpan

Forever snygga kläder!

Nu har jag varit hos Elin och hämtat mina kläder från Forever21, och precis allting passade! Plus att jag fick en av Elins klänningar som inte passade henne.

 
Förutom detta köpte jag även en tröja med texten "What if this was the only tree left to hug" och en bild på en wonderbaum.

Dock var de randiga shortsen liite för små (men surprising att jag fick på mig dom ändå, trots strl XS), och en av T-shirtarna var väääldigt tight, trots storlek M. Så man kan säga att det är variation i storlekarna, men överlag så är de mindre än här hemma i sverige.
  

Done


Jag är klar!
Det är så vackert!
Jag är så stolt!
Jag är galen!
(jag vet ;D)

(hmm, jag ska sätta upp fler tavlor över affischerna, jag ska bara hitta något att ha i dem ^^)

Jag spikar

Wohoo, nu är jag i form här! Jag håller som bäst på att dränka min vägg i bilder och affischer på Håkan-bråkan och det blir underbart fint! :D Frågan är bara hur rakt det blir.. :S Jag får nog lov att skaffa mig ett vattpass, för att då upptäcka att varenda liten tavla sitter snett.... hmm, jag skaffar nog inget vattpass ändå.. :P

Det finns ingen som han

Håkan, denne Håkan, så otroligt underbart bra han är! Det finns inga ord för att beskriva hur otroligt bra man mår bara av att se honom där på scenen.

Jag hade en supermysig kväll, från Grönans bästa plats (borsett från de längst fram vid scenen), och jag fick hundratals bilder på världens bästa Håkan! <3


Av 500 bilder är dessa inte de bästa eller något sådant. Det är bara urvalet av de bästa från de 200 första bilderna. Känner någon att de vill se de andra bilderna så är de välkomna att kontakta mig! :)

Håkan bråkan <3

Idag ska jag till Gröna Lund och se på  när Håkan Bråkan Hellström spelar. Det ska bli underbart! Jag ska sitta någonstans på avstånd, men min lilla kamera och ta bilder. Jag ska lyssna och njuta och må sådär underbart bra som man bara kan göra på konsert.
Och jag ska sjunga och skratta och gråta. Och vara lycklig. Lycklig i sommartider, på grönan, med Håkan och tusentals människor som alla har en sak genemsamt, om inte fler.. :D


Håkan, du gör mig lycklig! <3

Har jag nämnt att rubriker är ett helvete att komma på?

Hmm... det är faktiskt såhär att jag har ett liv, så därför orkar jag inte slänga upp bilderna från avslutningen det första jag gör när jag kommer hem. In fact så orkar jag inte göra det nu heller, så jag skiter i det.
Ikväll kanske, det beror på vad jag gör.

Livet leker! Jag är lycklig!

Nu ska jag ta tag i mig själv och städa ihop kaninburen. Ja, det står fortfarande där, fylld med halm och hö, men utan någon som bor där.
För han bor här:

jag saknar dig, älskling <3


Betyg

Jag orkar verkligen inte skanna in pappret så jag skriver ner det istället:

Bild: MVG
Engelska: MVG
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Matematik: MVG  (:D)
Franska:
VG
Musik: VG
NO: MVG
SO: MVG
Slöjd: MVG
Svenska: MVG
Teknik: VG

Jag är lycklig. Jag är så LÄTT gladast över MVG:t i matte. Jag hade ingen aning om att jag skulle få det. Bäsan hade bestämt sig för VG först, men ändrade på både mig och Moa sen. Fy faaaaan vad jag är glad över det!! :D

Skolavslutning

Det känns som om det kommer bli en undebar kväll.
Sorglig, jovisst, men underbar!

Det är över nu

Imorron slutar vi skolan. För en vecka sen hade jag totalångest inför det. Nu har jag inte det längre. Jag bara längtar till sommarlovet. Det ska bara bli så jävla kul att flytta hemifrån och verkligen göra något nytt sen i höst. Jag är så himla glad. Livet leker och det är bara så underbart att få vara med!

:D

Rest In Peace


nu har min älskade kanin somnat in, för alltid.
matte älskar dig, ninen. Jag hoppas att du har det bra! <3

1 timme

Nu är det en timme kvar. Exakt en timme.
Jag förstår inte att jag gör det här. Jag kommer ångra mig tusen gånger, fast jag vet att jag gör rätt.
Än känner jag ingenting.
Absolut ingenting.
Men det kommer väl...


finkanin, du är väl underbarast. <3

Kvällsdopp

Äntligen fick jag mitt efterlängtade bad. Har nyss varit en liten sväng till Eskiln med mina LAN-kompisar. Det var grymt skönt i vattnet men det blev svinkallt på land sen.. :S Men det var skönt med ett dopp.
 haha, Karlsson är en mes som åker nerför vattenskidsrampen på asset. ;) Fast jag är en större mes som inte åkte alls. XD

You make me happier than I've been by far


lyckliglyckliglyckliglycklig

kolon d

Jamen alltså hej hopp vad jag är glad. Igår kväll var nog världens bästa kväll ever och jag can't get over how happy I am.. :D :D

Sommar, sommar, kom!! :D

2 dagar

Nu har min älskade lilla Loppan bara två dagar kvar i livet. (Usch, jag vill inte tänka på det) Jag kan verkligen inte förstå det. På Måndag, vid fem-tiden är han borta. För alltid. Och jag har massa hö och oäten pellets kvar. *svälj och klump i halsen* Och jag gråter inte ens. Varför gråter jag inte? För att jag inte kan förstå det... min lilla nin...

Imorgon ska jag ha kanin-dag. Och ligga på en filt på gräsmattan samtidigt som ninen får tugga gräs bredvid.
I can't live, if living is without you..


Nu ska jag tugga i mig något för att fylla min tomma mage. Sen blir det besök och movie-tajm.. :D:D

Sjung om studentens...

Idag har mina kära kusiner Dan och Lars tagit studenten. Jag är glad för deras skull. Vi har haft mycket kul tillsammans dom och jag. Mest när vi var mindre. På senare tid har vi glidit ifrån varandra. Men de är trots allt mina kusiner. :)


Grattis kära kusiner!


Bilder från morgonpromenaden


Uppe med tuppen

Guuuud vad jag har sovit skönt i natt. Jag ska nog börja med det, sova varannan natt bara. Jag gick och la mig vid 21.00 och vaknade nyss. Det är en underbar morgon. Det har regnat i natt, men nu skiner solen. Så jag ska ta kameran & vovven och skynda mig ut! :) :) :)

Mätt och belåten

Nu gó vänner är det såhär att jag är typ löjligt stolt över mig själv för jag har för första gången i mitt liv lagat mat, alldeles själv! Och det blev till och med gott. Lite översaltat, men det gör inte mig något.

yeey :D

wihoo

Seriöst, jag går på koffeinkick. Kaffe är effektivt efter LAN har ja kommit fram till. Synd bara att det är så jävla äckligt. Jag får riktigt pina i mig. Men det behövs om jag ska komma någon vart utan att stupa.

Min telefon är död!!! Helvete. Jag har viktiga saker där. Massa datum och grejer och skit jag ska vara på. Och telefonnummer. sheisse! Nästa gång den går igång (om den gör det), så flyttar jag över allt i en bok ^^

Lägescheck

Hej!

Jag lever.
och ser det som ett framsteg!
Jag har sovit i några timmar.
och ser det som ett framsteg!
NUU ska jag fan ta och koka some coffee.
Jag ser det som ett steg. Fram eller bakåt, who gives?

Idag ska jag laga mat.
Alldeles själv.
Klarar jag det, ja då jävlar stegar jag till månen!



I natt idag

Den här natten har varit en mycket underlig, men mycket, mycket rolig natt. Kanske den underligaste i hela mitt liv. Jag förstår inte riktigt hur det gick till, men det började väl med att jag hade tråkigt och fick ut Sara på en sväng runt orten nån gång mellan 23-24. Den slutade sedan med att jag gick hem 07.00 på morgonen från en lägenhet innehållandes tre vilt främmande pöjkar efter en hel natts LAN. 

Tänk så det kan bli!
Nu förstår jag äntligen Johan och Jens, LAN är kul.

.

jag känner att jag behöver Håkan nu... så därför tänker jag slå på Håkan på högsta volym och drunkna i all hans underbarhet...jag behöver det


Min stjärna


Idag har Elvis varit hos Elin och spelat fotboll. Min lilla stjärna!


strange..

hmm, en konstig sak har nyss upptäckts av mig... man får typ träningsverk av att ha solglasögon. Har haft brillsen på näsan hela dagen och nu har jag ett konstigt tryck över näsroten så det känns som om jag fortfarande har dem på mig... konstigt!!

We could beat them, For ever and ever


Please sunshine, do NOT come

Ärligt talat så är jag trött på solen. Kan den inte bara försvinna nån dag? Imorgon vill jag ha reeeeegn!
Jag har upptäckt sen jag kom hem att jag har fått världens äckligaste bränna, på de ställen huden synts idag. Det vill säga övre ryggen och bröstet. Om ni såg utsåhär skulle ni också vilja ha regn, eller eventuellt gå omkring nakna...

yikes! jag hatar kläder!
Och ironiskt nog står solkrämen där också.
Men jag hade faktiskt smörjt in mig i morse.
Så det blev inte fullt lika ironiskt.
Satans sol!


IIRLAAND TJALALALALALA!

Idag inleddes les games Olympics á la Risbroskolan.

Vi kan väl säga att Irland inledde med en ganska hyfsad första dag. Vi åkte käpprätt ut i volleybollen, med tre förlorade matcher. Sen målade Moa nåt för bilden, men jag vet inte riktigt hur det gick där.. men hon är skillad så vi vann säkert!

Kubben (som jag, Beccy och Monkan spelade by the way) vann vi stort i! IIRLAND TJALALALALALA!
Och i fotbollen kom vi trea. En hyfsat bra första dag. Men imorgon kommer vi igen stort för då är det agility! Och gissa vem som tänker vinna den? ;)

Sen var det ju dedär med luftgitarren. Känner mig inte alls pepp på det. Vi kanske skiter i det? Man är ju trots allt där för att ha kul!


For the very last time

Jag har nyss gjort rent Loppans bur. Och vad är märkvärdigt med det kan tyckas? Ingenting, om det inte vore för det faktum att jag gjorde det för allra sista gången.

nionde i sjätte klockan sexton och fyrtio... det är vid exakt den tidpunkten som min kanin ska dö.

Jag gjorde det idag. Bokade tid. Hos veterinären. För avlivning av Loppan. Det är dags nu. Loppans tid är förbi. Det har den varit i drygt 2 år nu. Men det är först nu som jag är redo att släppa taget. Fast egentligen är jag inte det nu heller. Jag kommer aldrig bli redo. Hur kan man bli redo att ta farväl av en av sina bästa vänner? Hur kan man någonsin bli redo?

Jag har aldrig gjort det här. Jag har aldrig tagit farväl av ett djur som betytt så mycket förut. Jag vet inte hur jag kommer att klara det. Men jag vet att tiden är inne och det är dags att släppa taget. Trots att det gör så fruktanskvärt ont så är det dags...

Vi har en vecka kvar. Loppan, jag kommer alltid att älska dig!


Mahojj!

Idag är det varmtelivarmt ute och det är så jädrans skönt. Kvart över tre tar jag och Elin tåget till Söderbärke för att rida på världens finaste pållar. Det ni! Vi lär förmodligen pysa ner till stranden fortare än kvickast och ta oss ett dopp! :) Yeey!

Hasta la vista!

Helgen

Jag har haft en underbar helg! Världens bästa väder, på världens bästa plats. Kan det bli bättre?



Snart slutar vi skolan. Fan. Jag villinte villinte villinte. Men det är dags för oss att fara ut på nya äventyr.

RSS 2.0