Jag är kär!

Jag är kär! I den här killen!

Fyfan vad han är bra! Och så snygg. Typ *drool* framför TV-rutan. Jävla skit att han är med i Idol bara, han är aldeles för bra för det där jävla programmet... men åååh, vilken talangfull snubbe. Typ GE-MIG!!!


Finally

Jag är klar!

Jag är stolt!

Beröm mig!

 

Nyss blev jag äntligen klar med mitt koppel! Som jag kommit på idén till, designat, och sytt helt själv! Fattar ni hur skillad jag är eller? Nej, skämt å sido, men jag blev jävligt nöjd!


jag orkar inte

åååh vad bra den låten är!

 

Och ååh vad fett opepp jag är. Jag orkar inte med någonting. Jag har aldrig varit så omotiverad i hela mitt liv. Ha, vilket skämt. En liten stund där lyckades jag faktiskt övertala mig om att allt var bra och jag var över det. Seriöst, vad trodde jag egentligen? Jag mår fortfarande skit och allt jag har just nu är Elvis, min Ben&Jerrys och Coca-Cola
Värdigt liv va? Alltså jag orkar inte. Jag är på botten. Gråten är min närmsta vän och ångesten min vapendragare. Jag är så arg. Så arg på världen för att detta hänt mig. Så arg på dig för att du gjort såhär mot mig. Så arg på mig själv för att jag låter detta dra ner mig i skiten och för att jag inte kan ta mig upp. För jag kan verkligen inte ta mig upp. Små korta stunder är jag uppe. Men de är få och jag faller ännu längre ner efter varje gång jag varit uppe. Jag orkar inte, jag orkar verkligen inte. Ge mig något att leva på.. för vet du? Jag orkar inte!!!


i drömmen håller du i min hand


och det verkar som solen aldrig når..

..längre än dit HÅKAN går!

Megamycket kärlek på den mannen!

 

Spelningen på Liseberg i Fredags var fett mys (jag pratar som Elias, vänj er). I början stod jag i mitten med Cilia och hennes kompisar, men sen gick jag tillbaka till mina bästa Elias och Malin och vi hade det sååå trevligt. Det var långt ifrån hans bästa spelning, men det var lätt den jag trivdes bäst på. Dock slår inget Way Out West!

 

 


Söndag

Med risk för att bli tjatig; jag älskar Forshaga!

 

Jag och min prins har nyss varit ute på en långpromenad i skogen. Vi var ute i nästan 2 timmar och har gått säkert 6-7 km. Och gud vad mysig skogen här ovanför är. Jag har bara gått motionsspåret hittils men nu vågade jag mig ut på en stig som slingrade sig runt en sväng innan jag kom ut på motionsspåret igen. Vek av mot 5/10 km-spåret där jag heller aldrig gått innan och det är verkligen jättefint. Det enda minuset är att det går en riksväg rätt igenom skogen, som man alltså måste gå under/över när man går 5- eller 10-spåret. 

(batterierna i kameran är döda, så det fick bli mobilen..
Lite synd det eftersom det är så himla fint ute)

 

Nu gick jag ju som sagt bara 5 kilometern och en slinga i skogen, men jag blev riktigt sugen på att prova 10 kilometern så jag får dra med mig Johanna på den någon helg ^^,


HEMMA i forshaga

Nu är jag hemma. Hemma i underbara Forshaga. Fast Göteborg är också underbart. Och mojs vilken bäst helg jag har haft. Och jag har insett att så länge jag har Forshaga och alla bäst människor här spelar inget annat något roll. För det är här jag hör hemma och det är här jag har the time of my life.

 

 

värd helg! (och bättre ska det bli ^^)

 

 


känn ingen sorg

det låter som 

en kliché

och en lögn

en kärlekssång

nåt patetiskt

men jag vill bara har dig


 

Om 2 timmar drar vi till GÖTEBOOOOORG!!! 


it wasn't that easy to be who you were

GISSA-OM-JAG-SKA-HAAA!!!


too in love to let it go

Haha, äntligen fick jag en kommentar om The sunrise sets. Jag har suttit och väntat på det. Dock var det anonym, men den avslutade med humhum så jag gissar Sara?

 

Anyway, vem det än var så hänvisar jag till "Pirates of the Caribbean - At worlds end", you'll find all the answers there ;D


Höst på min planet

Random bilder från en promenad jag nyss kom hem från.
Inget av värde egentligen, mest för att fylla ut.


nu tänder dom gatubelysningen

hihi, jag har suttit och pillat lite med stil- och kodmallarna på bloggen och tror nu att jag vet hur jag ska göra för att få en meny under headern. Det kommer bli ganska mycket jobb för att få ordning på det. Men jag lär mig nya saker hela tiden och det är riktigt kul faktiskt :D
Så nu kan ni snart vänta er lite förändringar här. Fast det får bli när tiden räcker, och jag har lust. 

Fast det kommer att bli jobbigt sen när jag byter design nästa gång.. men det tar vi då.


Look into my eyes and tell me what you see

Elvis bjuder på dages sötaste! <3


håll mig älskling nu

Idag har tog jag och Johanna hundarna med oss och cyklade till en tjärn ute i skogen som heter Abbortjärn. Vi hade fika med oss och kameran i högsta hugg. Majken har letat dum-dums (dummies) och Elvis har tränat passivitet. När träningen var klar och magarna var fulla på fika tog vi (läs hundarna) oss ett dopp i tjärnen.

 

Majken apporterar

Blötdjur!


Visst är dom väl finast i världen våra vovvar?

 

 

 


The sunrise sets

Solnedgång över Forshaga


don't go hiding you emotions

Hundstallet, vart annars? ;)

 

Börjar tröttna lite på det här stället. Trots att jag bara suttit en och en halv dag. Och ska sitta en och två halva dagar till. Men det går bra i alla fall. Elvis ligger här bredvid och sover djupt. Tänkte lägga in en liten bild, men idag så har någon bestämt att det tydligen inte ska gå att skicka saker via bluetooth mellan mobilen och datorn. 

 

Förutom att sitta här har vi varit ute och tränat lite. Slalomingångar och tunnel. Gick jättebra. Min pojke är bäst! <3

 

ciao!


Just give me something to hold on to

Finns det något ställe på jorden där någon trivs så bra som jag gör här? Det är helt obeskrivligt hur bra allt känns och hur kul vi har. :D

 

Ikväll har mycket hänt. Bland annat har Malin och Elias tagit en dusch:

 

Vi har promenerat genom Forshaga och hamnade i en hög mitt i gatan:

 

Och mot slutet av kvällen hamnade Elias på rygg i en rosbuske ^^

 

TOMATER vad vi har roligt! :D

 


Lucky - Jason Mraz feat. Colbie Caillat

Lyssna!


Stallträning

Nu sitter jag här i stallet igen. Det har precis kommit en ny tjej så Susanne håller på att visa henne och hennes föräldrar stallet och uppehållsrummet. Hon lär väl komma hit och sätta sig med sin hund snart.

 

Ikväll är det Singstar hemma hos Johanna. Time to go hes again ^^

 

ciao!


Första kvällen

Nu har första kvällen med Elvis snart gått. Vi har varit ute på en promenad runt byn, jag, Johanna, mamma, Majken & Elvis. Och nu har jag nyss varit en sväng hos Elias där han fick hälsa på massa folk och leka en sväng med Ellens portugis Bodil. Så nu är Pelsklingen trött och ligger utslagen på hallgolvet.

Jag och Johanna ska leta fram en film att kolla på och bara njuta av att vi är lediga imorgon.


Elvis has arrived!

Nu är han här!! Äntligen är min älskade Pelvis här. Och alla älskar honom, såklart :D Så nu sitter vi i hans box i hundstallet. Ska sitta här i någon timme och sen går vi hem och fortsätter invänjningen imorgon. 

 

Jag är så himla glad att han är här! <3


Vit volvo (i brist på rubrik)

Sitter nere vid stallet (uppehållsrummet vid hundstallarna) och jobbar lite på min anatomi-läxa. Dock kommer nog inte mycket bli gjort eftersom uppgiften är att studera sin hund och jämföra med rasstandarden. Så jag gör nog klart den i helgen eller nästa vecka. När Elvis är här. För han kommer nämligen om 2 timmar!!! Eller lite drygt 2 timmar, för mamma åkte nyss och så ska hon stanna på vägen. Men snart är han här, min älskling. Gissa om jag vill att de här timmarna ska flyyyga!?


Oj!

Jag är förvånad över vad jag kan åstakomma! Bloggen har väl aldrig varit snyggare, eller vad säger ni? :D

 

Jag är så pepp på att verkligen fixa till här. Jag ska försöka göra lite fler menyer typ "Om mig", "Elvis", "Fotoalbum", och sånt, som jag tänkte lägga i överkant, precis ovanför inläggen och menyraden till vänster. Planen är att jag ska kunna göra om det här till en "riktig" hemsida och därigenom inte behöva köpa nån domän och krångla med massa nytt. Här känner jag ju till kod-systemet ganska väl och får mycket gratis. Men de ändringarna får göras senare, stegvis, för nu är jag alldeles för trött!

 

Men visst blev väl designen jävligt bra? :D

 


..vatten och platser som vi aldrig ska få se

Jag saknar Mallorca!
jag saknar värmen, och den goda maten. ;D
men mest värmen, som sagt. För i Svea Rike är det så sjukt kallt just nu, och typ jämt med för den delen. 

 

Jag vill resa. Jag vill se allt! Omöjligt, jag vet, men jag vill iaf. se allt jag vill se. 
Om någon har pengar över och har lust att ta mig utomlands så skulle jag inte tacka nej! Några önskemål är england, nya zeeland, NAXOS, paris, kina, new york, venedig.. En salig mix av länder och städer där ;P Ett land ställer ju lite mindre krav på den som anordnar resan, ta mig över gränsen så är jag nöjd liksom. Men ta mig fan inte till Marseille när jag skrev Paris. Då blir jag pissed! ;D

 

Ciao!

 

 


This emotions, it's getting hard to breathe

Ont

 

Ont i huvudet

Ont i ögonen

Ont i hjärtat

 

Torsdag, kom nu!


We are the ones

Fullt upp idag. Skola till 16.20, efter skolan hade vi matlagningskväll med klassen. Obligatorisk närvaro på det. Var väldigt roligt faktiskt. Som ju allt är med min underbara klass. Nu är jag hemma och andas i nån halvtimme innan jag ska dra till Elias, Ellen & Emma. Ellen fyller nämligen är idag! 

Vi ska käka tårta och kolla på Titanic! :D

Så underbart fin film <3

 

Mår ännu värre idag. Huvudet är sprängande, näsan rinner och halsen gör ont. Helvetes höst!
Men det ska bli skönt att bara få umgås och ha det mysigt med flickorna. Vi ha kommit överens om att alla ska vara tysta, för att inte sabba stämningen liksom. Men känner jag dom rätt lär det bli ett himla babbel, massa skratt och mysig stämning ändå. <3 Jag älskar min klass!

 

 


To be on the edge of breaking down

Mitt huvud känns som om det ska sprängas! 

Jag vet iaf. att nu är rätt tillfälle att ramla från fjärde våningen och slå i huvudet typ, för min hjärna är så väl isolerad av allt jävla snor, så jag skulle inte skada mig. 

 

Jag hatar hösten!
Och jag hatar att vara förkyld. 


 

Jag har nyss suttit och sytt på en sele till Majken. Rosa såklart. Jag tror att den blir riktigt fin när den blir klar. Ska försöka hinna sy klart den imorgon, men vi ska ha matlagninskväll med skolan då, så vi får se hur mycket tid det blir över. 

 

Majken påminner faktiskt lite om Ticken. Hon är väldigt pratsam, precis som Ticken är. Idag satt jag och pillade med våran klocka som är trasig och när jag rörde på sekundvisaren samtidigt som jag sa "tick, tick, tick" började Majken grymta och vifta på svansen. Då tänkte jag på Ticken. Hon är ju bra mysig, trots att hon är dryg, lilla Tick <3

En väldigt beskrivande bild på Ticken, sittandes
på en stol vid köksbordet fullt upptagen med smuljakt. ;D

 

 

Nu ska jag försöka komma någon vart med mina läxor... det går sjukt dåligt..

Ciao!


Ska du lukta på glöggen pojk?

Min kära sambo Johanna har precis gjort chokladbollar^^

Puss på henne för det! <3

 

Och min bästa Sara och jag har precis bestämt att vi ska hänga utanför Green Man den fjärde för då är Maaarkus där. Det kommer säkerligen bli väldigt kul och väldigt flummigt eftersom vi är vi, och vi dessutom inte sett varandra på över en månad. Puss på min Sara för att hon är bäst! <3


Min underbara älskling!

Haha, jag sitter nästan här och gråter för det är så rörande på något sätt.

 

Sigge ringde precis för att kolla läget lite och så. Och han bjöd helt allvarligt 25000 kronor för Elvis. Aldrig, svarade jag. Min lilla, underbara hund. Men stackars Sigge, han börjar få separationsångest. Och det förstår jag, för Elvis måste ha spenderat minst lika mycket, om inte mer, tid med Sigge som han gjort med mig. Och för det är jag evigt tacksam, min hund skulle inte vara den han är idag utan Sigges hjälp. Både med passning och uppfostran.

Men aldrig att jag skulle sälja min lilla pojke. Han är unik och jag kommer förmodligen aldrig få en hund som han igen. Jag känner det. Trots att han inte ens är ett år så känner jag att vi kommer gå långt tillsammans Elvis och jag. 

Och BAJS vad jag saknar honom!! Jag vill ha Torsdag NU!


5 dagar kvar

ååååhh, jag är verkligen såå peppad på att börja med viltspår. Tycker att det är häftigt. Så nu hoppas jag att min lilla mes-sheltie vill spåra. För nu vill ju jag verkligen det här och då blir jag ju besviken om han inte vill det.

 

Jag vill göra så himla mycket med honom. Typ allt. :D Men allt låter ju lite i det mesta laget, så vad jag tänker börja med är agility, freestyle, viltspår och IPO. Ja visst, IPO, vettu. En av våra lärare tränar det med sina mallar och av vad jag har hört låter det fruktansvärt intressant. Sen tycker jag ju att det är kul att hitta på massa ovanliga grejer med en ras som ju ändå främst används till utställning och agility. 

 

Haha, åh nej! Jag hittade bilder från Vilsta i våras och
då blev jag faktiskt sugen på att ställa igen.
Jag får se till och pallra mig iväg på en sheltiespecial
i vår eller nåt. Tror det var i Vilsta 14 februari. Man vill
ju träffa syskon och uppfödare, och ha en domare svimma
av fasa över hans tand... som inte finns.. XD

 

Om 5 dagar kommer han, min Pelvis! Haha, fast Sigge tycker att jag ska köpa en ny hund för han vill behålla Elvis. Men det får han inte. Jag har ju sagt åt honom hur länge som helst nu att han ska köpa sig en ny hund. Dels för att Ticken är gammal, och dels för att jag har valp-cravings, haha ;D 

 


Tellement loin de ce monde

Liv!

 

Jag sitter och pratar med Johanna på msn. Johanna som, för den som inte hängt med, är min sambo, som sitter i rummet intill. Och båda har öppna dörrar. ^^

 

Jag lär henne franska. Det lilla franska som fastnat. Det är typ;

Je suis une crocodile gentil.

Et je deteste tu.

 

Imponerande va?


Filmkväll

Ikväll var jag över hos Veronica och Johanna på en liten filmkväll.

Vi såg Step Up (skiiitbra, SE) och en till film som de sa hette Fame, men jag hittar ingen bild från den. Det var iaf. en dansfilm det också, lite äldre modell. Handlade om balett. Ganska fin den också.

 

Nu ska jag ta nattmacka, sitta här ett tag till och den blir det sova.

Ciao!

 

P.S Jag är förkyyyyld. Inte sjuk så att jag måste ligga till sängs, utan bara jävligt snorig. Fan vad jag hatar hösten!


Dagens citat

Johanna står och lagar mat. Hon provsmakar kantarellsåsen och utbrister;

 

-Åh, det var ju gott!!


Viltspår

Idag har jag, Johanna (inte min sambo), Marie och Linnéa varit och lagt viltspår till deras hundar. Vi passade samtidigt på att grilla korv och ha det allmänt trevligt.

 

Här har vi någonting riktigt coolt, nämligen ett stycke viltspårande dvärgpudel!

Det var första gången som Wilma provade viltspår och hon hade skitkul med klöven. Hon sprang efter och busade och jagade den och vi höll knappt på att få av henne den. Det bådar verkligen gott för framtiden. För hur coolt är det inte med en viltspårande dvärgpudel, som dessutom är avlad 100% på utställning?

 

Hoppas bara att det går lika bra för Elvis. Förhoppningsvis ska vi åka även nästa helg och då är ju min lillkille här och ska få prova! :D 

 

Ville med sin klöv. :)

 

Ellie ville inte greppa sin klöv, men gärna busa med den.


ch-ch-ch-ch-changes

Designförändring pågår. Jag tänkte försöka kategorisera min lilla blogg från "ointressant random shit om Julias vardag" till "Hundar.. eh.. och fortfarande liiite random shit". Hallå eller? Det är ju fortfarande min blogg.

 

Men eftersom Elvis kommer på Torsdag och vi har 3 mycket spännande år framför oss så tänker jag mest fokusera på honom och hans träning.. och därför måste ju även designen ändras. Förmodligen kommer den ändras igen, och igen, så som det alltid varit, men vet vet, jag kanske håller mig till den här ;)


blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig

Allt jag önskar mig just nu är min sommar tillbaka...

 


Har vi tid innan allting tar slut?

Jaha, nollningen var ju ett skämt. Det värsta de kunde komma på var äpple ur vattenhink, sockerbit ur mjölfat. 

Sen tyckte några från min klass att det var oerhört kul att hälla chokladpudding i bajspåsar och slänga på treorna. Typ omvänd nollning. Treorna tyckte inte att det var kul. Förmodligen tyckte inte de som gjorde det heller att det var kul...sen när det blev dags för städning.

 

Så nu är jag och några till lite sura över att hela våran träningsplan är insmetad i chokladpudding. Inte så vidare värst bra. Dels för att choklad är giftigt för hundar, men också; vilken hund kan hålla fokus på en plan insmetat i sånt gottigott? 

 

Jaja, men nu håller jag iaf. på och tvättar. Det var typ... längesen vi tvättade sist. Nån gång mellan maskinerna ska jag och handla och sen ska vi fan låsa in oss här inne, jag och sambon, i skydd från eventuella hämdlystna treor. 

 

 


We are zeros and ones

Jaha, då är man off till nollning snart då.Jag är inte pepp.

 

Hoppas bara att det som blir i skolan nu blir it. Jag orkar inte ha massa elaka treor springandes omkring här ikväll. Det är för kallt ute för att ränna runt i underkläder. 

 

Nu har jag mitt bredband.

Finally, 

 

 


Repeat

Jag bara älskar den här låten!

Den är så sjukt fin! 


We are two hearts joined togehter

Idag har vi haft något slags styrka/konditionstest i skolan.

Det var skapligt jobbigt.

 

På konditionen sprang jag 2 km11.06s. Ganska dåligt om jag får säga det själv. Jag borde kunna sprungit den stäckan på 10.30 iaf. Men då har jag ju stor chans att förbättra mig till nästa år.

 

Styrketestet innehöll massor av olika grejer, typ situps, sitta i 90 grader m.m. Jag lyckades med ynka 25 situps, men jag satt i hela 4 minuter och 20 sek i 90 grader, och det blev jag ganska nöjd med. Gissa om mina lår inte tyckte om mig efter det?

 

Så nu har jag och Johanna bestämt oss för att börja göra 10 situps varje dag. Det ska tydligen göra att vi klarar av 80 stycken om några månader. Vi får väl se hur det går med den saken. ;)

 

 

Jaa, just ja. Jag kom på en rolig grej som hände idag också. Jag pratade ganska mycket med en tjej som heter Caroline som går i min klass. Och hon sa något om att hon skulle till Skottland på praktik nästa sommar. Och jag frågade väl lite på skämt om jag kunde hänga på, men det verkar faktiskt som jag kan det. Fatta vad kul! Att åka till Skottland och jobba på en stor gård, men 4000 får och vallande Border Collies. Tydligen så har dom även Bead&Breakfast. Det vore verkligen så jävla kul! Hoppas att jag kan åka dit.


Ensam är stark, vilket jävla skitsnack

Jag saknar min hund
Jag saknar min pojke
Jag saknar mina flickor

 

Jag saknar alla som som gör mig hel som person. Nej, jag har inte hemlängtan. Jag vill inte hem. Jag vill inte tillbaka till ekorrhjulet i Fagersta. Det bara råkar vara så att jag just nu inte har någon av dem jag älskar mest här hos mig. 

Om 2 veckor har jag iaf. Elvis. Och från och med den dagen kommer jag alltid att ha Elvis. Från och med den dagen kommer jag alltid att ha någon. Just nu har jag ingen. Visst, jag har träffat flertalet underbara människor här, men det är inte samma sak, det förstår väl vem som helst. 

 

Och just idag saknar jag Elvis extra mycket eftersom han i eftermiddag ska operera bort sin jävla snetand. Och jag vill vara med honom då. Jag vill sätta mig på ett tåg, åka till Västerås och fucking krama min hund som ska opereras idag!!! 

mamma tänker på dig <3


Forward, forward

Snabbspola.

 

Kan man på något sätt snabbspola den här dagen? För jag tror nämligen inte att jag orkar med den. 


Bildbevis tack! Han sitter med en pudel i knät!

Singstar och GitaurHero med flickorna och samma vilt-pojkar som vi körde klädpoker med för någon vecka sedan. På det här ställer hinner man aldrig ha tråkigt ;)

Men nu börjar ju faktiskt klockan dra sig mot sent, så jag funderar på att dra mig hemåt. Men kul som fan har vi haft. Och ont som fan i halsen kommer jag få. ;D

Savannah

Jag saknar min Sanna!

 

Och jag saknar lektionerna på ridskolan. Och min Pippi-bus. Men mest av allt saknar jag skogen, Savannah och friheten. Friheten att kunna rida vart jag vill, hur jag vill, och i vilken takt jag vill. Vintern/våren i Söderbärke med Sanna, Elin & Skorpan har varit för härliga. Precis så som det ska vara att ha häst och rida. 

 

Jag är inte mycket för ridhus, lektioner, skänkelvikningar och taxering. Dels för att jag inte har talangen att bli något, men också för att jag känner mig närmare hästen på en stig ute i skogen. Det är så det är skönt att rida. Det blir som en sorts terapi. 

 

Jag saknar hästarna.. tänk, inte trodde jag att det skulle gå så fort.


Majken

Visst är hon väl för härlig, vår Golden?


I love shoes... apparently!

SHOPPING!!!!

 

Idag har vi varit i Karlstad, och shoppat! Jag är så lycklig! För det är ju så jävla kul! Och jag har köpt TRE par skor, för 189 spänn. Johanna kommer mörda mig, för jag har redan 13 par, i olika former och storlekar. Allt från kängor till flip-flop. Det får mig att undra varför jag köpte tre par till. Haha! :P Men dom var ju billiga ;)

 

Nu ska jag tydligen till Knipan, vi hörs!


:D

Vi har en hund! Johanna klev nyss innanför dörren och med sig hade hon Majken, sin goldentik.

Så nu har även Bruksgatan 19C en hund.

Inte min hund dock, men hund. Och det känns väldigt bra! 


Idoooool

Jag sitter i Annas säng, växlar mellan TM och att kolla på Idol, och har bara så sjukt kul! 

"Bad Day"-snubben var ju för sjukt rolig! 

 

FAN vad otroligt underbara människor som går på den här skolan, i MIN klass!


Om våren så talar hon om höst

Nu sitter jag hemma hos Anna. Johanna är hem och hämtar sin hund så jag har tagit hennes bredband, min dator och fiskbullar & potatis och dragit till Anna för att käka. Annas rumskompis har nämligen hoppat av och flyttat hem idag, så hon är ensam och har ingen mat :P Så då tog jag med mig min mat och nu håller potatisen på och kokar.

 

Senare kommer Elias hit och vi ska baka blåbärspaj och kolla på Idol.
Jag älskar verkligen det här stället!

 

Fast nu saknar jag verkligen mina pojkar! Men Alex kommer ju redan nästa helg :D :D

Och mamma kommer med Elvis om 2 veckor!

 


Livet går fort, tänk på vad du gör

Telia ska dö!
Jag ska döda dom! Och det kommer gå hur bra som helst för jag och Moa har redan fixat alibi. ;D

Nu har det visat sig att de fått in så jävla mycket beställningar att de igår höll på och skickade de som kom in den 21:a, och jag beställde den 23:e. Så förhoppningsvis får jag mitt bredband på fredag, men förmodligen inte förän på Måndag. Suck!

Men jag försöker vara positiv och tänker att nu har jag ju tid att göra allt jag behöver göra utan att datorn tar upp tiden. Som typ att sy kuddar & överkast och spika upp tavlor. Mitt rum är som ett bombnedslag och jag behöver verkligen få ordning på allt innan Elvis kommer och äter upp det som ligger på golvet :P
Jag saknar min pelvis <3
  


Hela världen är så underbar

Just nu känns det faktiskt så. Trots allt känns världen bara som ett jävligt underbart ställe att vistas på. Jag är så sjukt glad att jag hittade den här skolan, sökte till den och kom in. Jag är så sjukt glad att jag är född 92 och därmed kom i den klassen jag gjorde för ojojoj vad underbar den är! :D

Gårdagen var väldigt impulsiv och skitkul. Den började väl egentligen med att jag på lunchrasten såg att fritidsvärdarna anordnade en resa till IKEA klockan fem och tyckte att vi skulle haka på det. Så jag, Johanna, Veronica, Ellen, Åsa & Linnea drog till Ikea och shoppade sönder. ;) När vi kom hem sen så gick vi ett gäng på cirkus tio pers ut på en kvällsprommis med hundarna. Och efter det så började det med att vi var några tjejer hemma hos mig och Johanna och spelade kort, sen avlöpte kortspelet och några sprang iväg och letade killar och tillslut fick dom tag i några viltare och en tjej från hundtvåan. Hela kvällen slutade med sanning eller konsekvens och en speedad variant av klädpoker innan jag körde ut allihopa vid ettsnåret. Mycket trevlig kväll! ;D
Dock blev det bara 5-6 timmars sömn, men en kaffekopp efter svenskan löste det problemet ;)

Det känns som att jag kommer trivas väldigt, väldigt bra här!
(men jag saknar min pojke och mina flickor<3)

(och jag sitter i datasalen nu, jag skolkar inte ;D)

RSS 2.0