Världens största picknick

  

Stora bilden: Lars himself och co.

Små bilderna: picknick framför scenen, Markus (som var grymmast), Miss Li (som var om möjligt ännu grymmare)

 

Jag hade den trevligaste kvällen på länge. Och trots att jag skäms lite för det så måste jag nog säga att det var den bästa konserten jag någonsin varit på. Inte just spelningsmässigt, men själva upplägget med flera artister, restaurang och hela stämningen. Och så avsaknaden av galna kent- och Håkanfans. 

Jag hade iaf. sjuuuuuuuuukt roligt och funderar helt allvarligt på att dissa Gbg och haka på fansbussen istället.. ;)


Men nae, nu drar jag snart till jobbet och sen blir det Göteborg! Så det här är förmodligen det sista ni hör från mig på 10 dagar.

ciao!


Jag älskar mitt meningslösa liv!

Nu drar jag och älskling iväg på Winnerbäck i Säter! :D

 

ciao!


Elvis

Det värdefullaste jag har <3


Karlsson är en klantskalle

Hmm...just nu är jag faktiskt lite småsur. På Karlsson. 

Det var meningen att älskling och jag skulle åka till Semla och bada när jag slutat jobbet men så ringer Karlsson till Alex och säger att han somnade på tåget från Örebro, så nu är han i Västerås och har inga pengar att ta sig hem med. Och snällast i världen som min pojke är åker han ju såklart och hämtar honom. Sååå, nu är badet uppskjutet ett par timmar. 

 

Jaja, men nu har jag tid att diska så mamma är iaf. nöjd ;P


Söt blöt hund

Idag har Pelvis badat! ^^

(och nu sover han så sött... i mattes nybäddade säng. Men vad gör man? <3)

 

Jag tog moppen en sväng till Semla här på förmiddagen. Så nu har vi både badat, tränat och fotat finfina porträttbilder. Dom kommer dyka upp här efter jobbet. Men jag varnar er, det finns risk för att ni blir så avundsjuka på min vackra hund att mord kan bli inblandade. ;) 


 

Och till Jenny, hoppas du läser det här: Går in här så hittar du allt och lite till om hur du designar bloggen. Lycka till! ;)

 

puss!


Du ger mig det jag söker mest

Jag slänger in en till random bild från Varberg. Fanns mycket fint i den mappen. :)


Idag har jag jobbat. Mellan 14-18. Sjukt jobbigt pass. Det måste ha varit dubbelt så långt som 10-14. (Och nej, jag är inte sämst på matte, men det kändes så). Jag ska jobba 14-18 imorgon också, men på onsdag sen har jag tagit 8-12 så att vi ska kunna åka till Säter så fort som möjligt för Winnerbäck! :D

 

Nu ska jag tydligen ut och köra omkring med Alex i hans nya bil. :P Det kan säkert bli kul. :)

 

ciao!


Aldrig rätt tid, aldrig rätt plats

Ikväll har Alex köpt sig en bil. Så nu har jag fått en överdos av bilar. Nästan värre än halsfluss.. :P
Men han är glad. Väldigt glad! Så då är jag glad! :)

 

ciao!


I hate you 'cause i need you

 

En random bild som jag tog i Varbeg förra sommaren.


Jag hatar dig, du är...

Yess! Idag när jag vaknade (vid 05.00 av nån anledning) skuttade jag nästan ur sängen för jag kände direkt att jag mådde bättre. Så jävla skönt rent ut sagt! Jag ska fortfarande ta det lugnt och vila hela dagen idag, och sen ikväll ska jag hem till älskling. :D :D 

 

Jag är frisk!!!


Miserable

Älskling kom
Älskling gick
Drygt en timme var han här
Inte en enda puss blev det
Fattar ni hur duktiga vi är eller?
och fattar ni hur gärna jag vill att det blir imorgon.. NU!


I think this disease is affecting me

Mitt herrskap, låt mig stolt presentera en något suspekt middag bestående av:

 • Vindruvor
 • En bit fetaost
 • Vanlig hushållsost
 • Coca Cola
 • Gamla pepparkakor från i vintras

Man förändras av att vara sjuk.. :P


Update: De gamla pepparkakorna från i vintras togs snabbt bort från menyn. De är mer än redo att slängas i komposten ;)


Worst timing EVER!

Jag - har - HALSFLUSS! Fattar ni hur mycket det suger eller?? Och fattar ni hur sämst timing det är eller? Jag ska gå på antibiotika i 10 dagar, och det innebär att jag inte får sola, och i en vecka framåt kommer vädret vara hur jävla bra som helst. Och jag kommer vara smittfri först om två dagar, och idag kommer Alex hem från Öland. Och eftersom jag har halsfluss så fattar ju alla vad man inte kan göra då... :(

 

Alltså allvarligt, det här SUGER!


Tävling inställd

Det var ju meningen att jag skulle åka till Katrineholm idag och tävla med Ticken. Men vaknar man upp med 39,4 graders feber så inser man ganska snart att det inte kommer hända.
Det är väldigt tråkigt, men vad kan man göra liksom? Tyvärr innebär detta också att jag inte kan starta med Ticken på U-SM, för hunden måste ha startat i minst ett officiellt lopp det senaste året för att få tävla i U-SM. Men det gör väl inte så mycket egentligen. Ticken har jag ju tränat upp mest för skojs skull. Hon är ju 9 år, så en tävlingskarriär har aldrig varit att tänka på.

Men det hade ju varit kul om hon fått starta i ett lopp åtminstone. Men sånt är livet. Vem vet, det kanske blir nästa sommar?


 

Nu ska mamma och jag åka till lasarettet. Nån läskig person i vit rock ska stoppa ner någonting i min hals och ta prover på det. Jag-Vill-INTE!  Wish me luck! 

 

ciao!


Mer bilder från Mallorca

 

Han var så full av livsglädje den där hunden! :D

 

 

 


Första bilderna från Mallorca

 

 

 

 

 Jag mår inte bra

Feberfrossa, varma filtar / inga filtar och miljoner lite svett, alvedon, ipren, vilavilavila..

 

Så ser min dag ut. Det blir inget jobb för mig idag. Hoppas bara att jag blir friskt till imorgon. Då kommer ju älskling hem och så ska jag ju tävla! Dumma virus!
Fast Sigge kom nyss och hämtade hunden och han hade med sig en bukett med rosor. Det tyckte jag var gulligt, så nu mår jag lite bättre iaf. :D


Pentax Fa 50/1,4

Weii! 

Måste bara lite smålyckligt infoga att jag nu har köpt objektivet som jag spanade på. Det borde komma Måndag eller Tisdag nästa vecka!


Äntligen har jag ett nytt lite "mindre" objektiv. Jag och mitt gamla 18-55 kommer ju inte alltför bra överens, så då blir det till att använda 70-300 och backa. Jag är trött på att backa!
Nu behöver jag inte längre backa!


My champion!

Jag känner mig en aning skamsen som inte har meddelat resultatet från helgens tävlande än. Förlåt Tinna!
När det nu gick så bra och allt.

 

I lördagens agilityklass kom vi 12/105, vilket gav oss en pinne! Dock är jag inte nöjd med loppet, eftersom det var sista pinnplats och  ett segt lopp helt enkelt. Men klart godkänt med tanke på att vi knappt tränat på flera månader.
I hopploppet rev hon 2 hinder, men i övrigt felfri. Jag var mer nöjd med det loppet, för det var måånga diskade i den klassen.

 

Så kommer vi till den riktiga triumfen, Söndagens agilitylopp. Över 120 anmälda, dock vart det bara 94 startande, ungefär 30-40 stycken kom i mål. Endast 5 ekipage vart nollade, jag och Tinna kom trea! Av 94 startande! På Sveriges i år största agilitytävling. Och jag är sååå nöjd över loppet! Det gick hur bra som helst. Och i och med det tog vi även vår sista uppflyttningspinne i agilityn, någonsin. För nu är vi i klass III, och då är det cert som gäller. Slut på framgångarna med andra ord, för med Tinnas fart blir det en svår uppgift att ta cert. Men eftersom att hon är så säker (hon har inte diskat sig på tävling på 1 år) så finns chansen där!

 

Ja, det var våran tävlingshelg sammanfattad. Eftersom agilityloppet gick så otroligt bra och vi var trötta och det spöregnade, så strök jag mig från hopploppet och vi åkte hem.
På lördag ska vi till Katrineholm. Då ska Ticken starta för första gången. Spännande!

 

ciao!


oh, you precious thing!

Jag har märkt att det är lite allmänt sommartema på de flesta bloggar som jag följer just nu.
Antar att värmen gjort oss sommarkänslosamma. (mysigt ord!
)


Detta är sommar för mig. Trots att jag nu tyvärr har fått lägga ridningen på hyllan så älskar jag fortfarande hästar. De vackraste djuren som finns. Och inget får en att dra på smilbanden som en liten fölunge på rangliga ben i den stooora, stooora hagen. Om de bara visste hur mycket större världen är!


Jag är född i en spökstad

Sådärja!

 

Nu ser det ju iaf. representabelt ut här. Sen ska jag väl fixa nån header också. Men det kommer när inspirationen kommer. Och när min pojke kommer. Jag har lite idéer... som jag inte kan genomföra. För let´s face it; all min "kod-kunskap" kommer från den här sidan. Inget ont om den, den är guld värd, verkligen. Men den gör ju inte direkt så att jag kan någonting, eftersom varje gång jag gör ny design måste jag in där och leta igen ;). Såå, det är där pojken kommer in i bilden. Han kan nämligen sånt här. Så när han kommer hem på lördag (snartsnartsnart:Dfår vi se vad som kan göras.

 

ciao!


---

sämst dag. Jag funderar allvarligt på att skjuta mig själv! Då slipper jag iaf. känna min kropp som gör ONT. 

 

Jag gick till jobbet idag. Fast jag vaknade upp med hela kroppen skriiiikandes "NEEEJ, låt mig ligga kvar, jag har ont". Hade det varit en vanlig skoldag hade jag inte ens tänkt tanken att gå till skolan. Men en vanlig skoldag får man inte betalt på. Så jag gick. Och nu är jag hemma. Och mår sämst. Och saknar Alex nåt fruktansvärt. Och måste, hur sämst jag än mår, gå ut med hunden. Byracka! (jag kanske kan slänga ut han från balkongen och så får han vandra runt i några timmar?!??)

 

Nu ska jag vältra mig i självömkan!
ciao!


??!?

åååh, jag vet inte vad jag känner. Ena stunden fryser jag, andra stunden svettas jag. För 10 minuter sen önskade jag att sommarlovet skulle fortsätta i all evighet och att jag aldrig ska behöva åka till Forshaga. Då hade jag varit inne på sj.se och kollat tågtider (fyra timmar enkel resa). Nyss var jag inne på forshagaakademin.se och nu kan jag knappt vänta tills den 18 augusti!

 

Jag är SÅÅÅÅ förvirrad!


 

Nej, imorgon ska jag fan ta och fixa till härinne. Det ser ju förjävligt ut! 

 


:O

Fan vad ballt! Det haglar så jävligt att larmet gick igång på en bil!

Det finns små trick

 

Idag har jag kommit fram till att:

 • Långkjol är varmt
 • Jag är inte så bra på att stryka som jag trodde
 • Hembygdsgården är otroligt petiga med slätheten på deras kjolar
 • Hela kaffestugan är varmare än helvetet
 • Jag är desto bättre på att manövrera en kassa-apparat
 • Inte en enda jävel fattar att man ska BLINKA UT UR EN RONDELL!! (FÖRIHELVETE)

 

 

(för den som inte fattar det började jag jobba idag. Så den som skulle finna det roade att se mig i rutig långkjol och förkläde, eller helt enkelt bara vill se mig, kan ju titta in på en fika. Hembygdsgården is the place, om man nu inte lyckades räkna ut det av ovanstående)


 

idag åker Alex till Öland... Så den här veckan blir det jobbasaknajobbasaknajobbasakna. (för första gången på väldigt länge känns mitt liv bara jävligt jobbigt)


Dripp dropp

Det regnar. Som fan. Och våran bil står inte på våran camping. Den står på en camping längre bort för vi var där och grillade igår med alla andra. Så, nu är pappa iväg och hämtar bilen, i regnet. Han är så snäll han. :) Och jag är sjuk. Det är mindre bra. Men det finns alvedon. Tinna och jag tog pinne i agilityklass igår. 12a av 105 starter. Ganska bra om jag får säga det själv. Idag tar vi nya tag, i regnet. Ja! Det är fina grejer det. ;)

8|

Jag är pigg!

(ville bara kolla om någon verkligen trodde på det)

 

Men jag är iaf. piggare än Alex. :P Fy, vad fasligt gullig han är med sitt morgonhumör. Det är nog lätt det värsta jag har sett. Men det är gulligt. Fast inte nådigt när jag måste vecka honom efter 4 timmars sömn när han varit vaken i typ 32 timmar innan...bara för att han behöver låsa dörren. Älskling!

 

Jag hade fan kul igår! Nog för att det inte är en sysselsättning jag någonsin trott att jag skulle delta i, så är det faktiskt kul. Men det beror väl på vilka personer som är där också ;)

 

om 3 timmar drar vi till Karlstad och imorgon startar Tinna för första gången i år! FAN VAD KUUUL!

 


Pucko på Lan

Nu sitter jag hemma hos Alex på lan. Alla de stora pojkarna mobbar mig för att jag är liten och dum! jag har skitkul! :D 
(alla de stora pojkarna mobbar Max också, för han är tydligen jobbig) Stackars Max! och nu vill de dra en nätverkskabel genom honom. XD

 

ciao!


Spännande

Jag håller på och köper mig ett nytt objektiv!
Nämligen detta:

Pentax Fa 50/1,4

 

Bländarvärdet på 1,4 gillas skarpt och objektivet ska även ha en mycket bra bokeh. 
Fan vad najs!
Nu får vi bara hoppas att mamma har pengar så att jag kan betala för det också! ;) Jag betalar ju såklart själv, men eftersom internet är smidigast måste jag låna pengar av mamma så länge. För jag är inte myndig så jag kan inte använda min internetbank till just någonting. värdelöst!

 

Men nu har jag iaf. en anledning att jobba i två veckor. haha! :P

 


Oh my! The world begins to shine

Jaha, nu har jag börjat jobba med den nya designen. Det syns inte så mycket, men jag har börjat med en header i PS och tagit bort lite "skräp" här, såsom bloggnamnet där uppe, för att det inte ska skymma headern sen. Jag har också tagit bort  "om" som brukar stå över presentationsbilden och sökrutan som brukar ligga under den.

Helt enkelt sånt som bara är irriterande och ivägen, enligt mig då ^^

 

Vi får väl se hur mycket jag orkar, man får ju lite träningsvärk här och var :P Men det är kul att pyssla med tycker jag. :)

 

ciao!


..

Shit, jag börjar redan ångra mig! Men nu är det gjort. Hela designen och kodmallen är återställd så nu måste jag börja om helt från början. Men det är nog tur det för jag hade gjort om kodmallen så mycket att jag inte hade koll på nånting. 

 

hmm, sen om jag hade varit åtminstone liiite smart så hade jag ju sparat både stilmallen och kodmallen innan. 

sheisse! men skitsamma, gjort är gjort. Och nu har jag någonting kul att göra när det regnar! :P


ojdå!

Så kan det gå när inte haspen är på!

 

Som alla säkertmärker så är min design borta. Anledning? Joo, för att min sötaste pojkvän hatar Internet Explorer så när han gjorde om min dator så fixade han upp mig med Opera som internetläsare istället. Inget fel på det, mycket bra faktiskt, förutom att bloggen blev helt fucked up i opera. Sååå, då var jag ju tvungen att göra något åt det. 

 

Så därför kommer bloggen att se lite tråkig ut tills jag har fått ordning på det. Och ordning får jag när jag orkar, vilket vill säga ALDRIG! hihi, :P

 

ciao!


Vart tog du vägen? Vart tog jag vägen själv?

Vet ni vad som just slog mig?
Om nästan exakt en månad flyttar jag hemifrån.
Det är egentligen ganska skrämmande. Jag tror inte riktigt att jag förstår vilken otrolig förändring det kommer att bli. Det är tur att jag vill det här så otroligt mycket. För hade jag flyttat hemifrån bara för skolans skull hade det nog blivit svårt. Nu flyttar jag ju också för att jag verkligen vill det. 

 

Visst kommer jag ju att sakna hemma. Jag kommer alltid att sakna Fagersta. Vart jag än åker, hur bra jag än har det. Och nu har jag ju dessutom hur mycket personer som helst att sakna. Alex, mamma, pappa, vänner. Tur är det väl ändå att jag får ha med mig min älskade lilla pälsboll. Utan honom skulle jag nog inte klara det. Förstå vad ensamt det skulle bli. Men med Elvis i huset vet jag att jag alltid har en kram inom gångavstånd. <3 ;)

 

Nejmen det ska bli spännande. Och välbehövligt. Jag behöver komma härifrån. Men det känns skönt att vara borta i tre år och ändå ha sitt hem här att återvända till. När man flyttat "på riktigt" så bor man ju inte längre hemma. I och med att jag hyr lägenheten av skolan så bor jag ju fortfarande hemma, eftersom det är hit jag måste återvända när de tre åren har gått.  Det känns skönt.

ciao!


Så den bistra verkligheten hann ikapp oss tillslut

Men alltså, här sitter man med hela World Wide Web framför sig och kommer inte på någonting att göra. Jag ville ju spela Trackmania men tror ni inte på fan att jag råkade trycka på nån knapp så att det är helt konstigt. Jag hatar mig själv och datorer alltså... 

 

Jag tror att jag ska dissa datorn och slänga mig framför TV:n. Har ju laddat upp för kvällen med Coca Cola, vindruvor, Daimtårta, bilar och chips. Yummie! :D
JAG SKA BLI FET!

 

ciao!


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Jag finner det ganska svårt att beskriva vad jag gjorde igår kväll utan att det låter tråkigt...
bloggtorka?

Men alltså, moi and le computer drog till Alex för lite "makeover". Eller datorn iaf. Så nu har datorn Vista och lite nya program. Den har blivit bättre helt enkelt. Och det gillas, gillas skarpt! :D
På natten blev det inte så mycket sova. Det enda jag minns att vi gjorde var att spela Trackmania. Sjukt kul och sjukt sjukt spel. Sen måste vi väl ha gjort nånting annat också. Och det var säkert jobbigt, för jag somnade vid typ 5-tiden. Och vaknade tolv. Och under tiden hade min söta älskling både gett mat och gåt ut med hunden. puss på han för det!

Men nu är jag vaken, och Alex försöker få mig att titta på nån livespelning med LW. Jag tittar inte.. ;P
Om nån timme ska vi skjutsa Elin till Söderbärke. :P

:D
ciao!


kent&håkan, 12juli2008

Ska ord ens vara nödvändiga för att förklara min lycka efter denna unika kväll?
Mina 2 största idoler spelar tillsammans en kväll i Esklistuna under klarblå himmel.
Sveriges popkung tillsammans med
Sveriges rockkungar.
För så är det ju!
Och ärlig talat, kan det bli mer perfekt?
 

  


(jag vet att det är typ sämst bilder, men sånt är livet när allt jag har är mobilkamera och man inte får ta med sig "objektivkameror" in till scenen)
Sen har jag fyrtioelva miljarder kassa filmer också, men dom är ingen annan än jag intresserad av, så de får bloggen slippa ^^

Jag tror du grät och sa; först skratten, sen dom där tårarna

Igår kväll hade jag det väldigt trevligt. Vi hade lyckats tvinga ut både Bror och Älskling till torpet. Vi åt gott och spleade MQ. Typ världens segaste spel, som dessutom är från 1985. Men kul hade vi, såklart! Och jag och Alex, som var i lag, lyckades faktiskt vinna. Mest var det ju såklart hans förtjänst, men jag svarade på några frågor iaf. ;)


Ikväll är det kent. Och Håkan.
I Esklistuna. Med Elin. Vi ska ha så jävla kul!
Tänkt er bara detta; Jag, Elin, kent & Håkan!
Vilken kväll alltså! :D


P.S
Hurricane Gilbert, världens finaste låt! D.S

Känn dig inte skyldig om du möter mig där


jag vet att jag är lite efter, men jag såg just sista avsnittet av "Vänner".
När Rachel sa "I got off the plane" började jag stortjuta. Och gör så än.
Jag undrar bara vad som händer med dom nu.
För någonstans, i någons fantasi så lever de alltid kvar.
Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe & Joey.
Tack!

But her friend is nowhere to be seen

På förmiddagen var vädret vackert.
jag fann mig själv liggande i en hängmatta och sola
Det var mysigt.

Nu hade jag tänkt städa undan lite här hemma. För mamma blir nog inte glad om hon kommer hem till detta. Exakt hur illa det är lämnar vi osagt. Imorgon stannar jag i torpet hela dagen. Vi ska grilla. Bror kommer. det gillas! Bror är i vanliga fall alldeles för oofta i torpet ^^ (egna, nya ord är lajbans)

Sen så vill jag bara avsluta med att fråga; Rubriken: vilken låt?
ciao!

On the other side you've still got your kids to die for

(från och med nu har jag beslutat att mina rubriker inte ska ha något att göra med det jag skriver, bara med det jag lyssnar på när jag skriver dem)


Morgonstund har guld i mun.
det är så det är sagt.
jag håller medjag var uppe halv sju i morse. Det var underbart härligt.
jag och vovven.. kärlek <3


Jag körde från torpet hem till mamma idag. fatta vad skillad jag är!  Vi krockade inte en enda gång, och ja, jag körde faktiskt 90 när det var det! :D


let it fall, let it fall
let it fall, let it fall

I like it salt
I like it wet
like my makeup in a mess
so 'I cry hard
let it fall

söt låt av Lykke Li<3

mycket blandat blev det, men nu är jag klar

ciao!
Adios

Nä, nu jävlar gott folk drar jag till torpet. Jag får väl bli blöt då, orkar inte bry mig faktiskt. För jag känner att om jag stannar här så kommer jag bara sitta här resten av kvällen. Visserligen har jag massor av saker som jag tänkt mig att jag ska göra, men jag känner mig själv och de sakerna kommer inte att bli gjorda ändå, såå jag drar till torpet.

ciao!


Lyrisk!

Jag älskar all min nya musik. TACK i tusental till älskade Alex som hjälpte mig att fixa det!
Jag säger bara:
Mando Diao, Jason Mraz, Lykke Li, Alanis Morissette, Johnossi, Markus Krunegård, Miss Li
Sötaste människor: LYSSNA!

+tusen tack till Sara för inspirationen! :)

Timmarna bara förvsinner

Guuud vilken äckligt oproduktiv dag det här har varit. Jag har fan inte gjort nånting. ._.
nej, jag får ta och rycka upp mig nu och städa upp lite häromkring, för Alex kommer ikväll och då vill jag ha hunnit plocka undan lite. Nog för att det såg ut såhär igår också, men nu har jag ju faktiskt haft en hel dag på mig att plocka undan.

fan vad laaaat jag är... :S


jusst ja, jag säger bara;
Jason Mraz - We Sing, We Dance, We Steal Things
LYSSNA PÅ SKIVAN FÖRIHELVETE!!!

ciao!

Jag är inne!


Nu är det på riktigt.
Intagninsbeskedet är här.
I höst drar jag till Forshaga!

Guuud vad det ska bli spännande. Jag är så glad att jag gjorde det här. Att jag får komma härifrån. Som jag har velat göra så länge nu. Det kommer att bli så häftigt. Så nytt. Allt kommer att vara nytt. Jag kommer inte att känna någon. Men oj vad kul det ska bli!
Lägsta intagningspoäng låg på 230. Det är ganska högt. Förra året var det 205. Skolans popularitet ökar! Det känns bra. Då känns det som att mina höga betyg har kommit till användning ändå! :D

Upprop äger rum 2008-08-18 klockan 09.00 i Forshagaakademin.

Det betyder kortare sommarlov för mig :/ Jag hade gärna börjat en vecka senare. Men men, det är inget att göra åt den saken. Nu ska jag bara ringa dit och höra hur vi ska göra med min lilla plutt-hund som är för liten för att få följa med än. Och så det faktum att det är informationsträff den 9 augusti, när vi är i Göteborg. Mindre bra. Men det går säkert att lösa.Efter nian lämnar jag stan
och alla ni fega ni blir kvar
För jag är inte som ni
Jag dör om jag stannar

I'm home!

Jag är hemma!
Jag kom hem igår, nånstans vid 19.08. Möts av Elin och Elvis som har väntat på mig i typ 20 minuter. Pussvovven var så fiiin. Jag hade glömt vilken vacker hund jag har! Det var så skönt att se honom igen.

När jag kom in slängde jag mig in i duschen och sen skrev jag ett meddelande till Alex. 5 röda senare plingar han på min dörr, jag öppnar och lyckan är fullkomlig! Fy fan och helvete och skit vad jag hade saknat honom!!! Och jag skulle aldrig ha släppt honom om det inte vore för att han var tvungen att gå till jobbet typ halv sex i morse.. Skit på det!

Idag blir det tråkdag. Jag ska tvätta och packa upp. Och få lite ordning på hunden där emellan. Min hund är en dryg tonåring. Han lyssnar inte på mig! Stryk ska han ha ;) <3

ciao

Näst sista dagen

Imorgon åker vi hem. Den dagen kan inte komma nog snabbt. De senaste två dagarna har varit ganska jobbiga. Det här är ju ett väldigt trevligt ställe att vara på, men jag har saknat vissa personer (och vissa hundar<3) som en galning.

Igår var vi på en stor marknad i Inca. Där köpte jag ett par jättefina skor, lite armband och en plånbok. "Hemma" här i hamnen har jag köpt en klänning och ett par shorts. Dom är i ett jättemysigt tyg, typ som siden, och det var kärlek vid första ögonkastet. Sommarfavoriter.

Imorgon kommer jag hem! Elin, jag vill ha Elvis levererad vid dörren 19.00, prick! Nejdå, skämt åsido. Men jag kommer hem typ då.

OBS: pengarna på min mobil är slut och jag betalar för att ta emot sms. Har typ pengar för 2 sms, men skicka helst inga förrän typ 16.00-17.00 imorgon. Då har jag förhoppningsvis köpt kontantkort på Arlanda och kan svara också ^^
(om nu någon skulle vara intresserad av att skriva till mig ^^)

RSS 2.0