rock bottom, fifty feet of crap, then me..

jag mår dåligt

 

tjejerna är på bio ikväll, och det skulle jag ju följt med på, men jag har inget lust.
till nåt. Vill bara sova och inte vakna upp förrän på fredag.
på fredag när min älskling kommer. 

 

jag mår dåligt

 

uppfinn en tidsmaskin någon?!
uppfinn evigt sommarlov tillsammans med världens bästa människa.
uppfinn något som gör att jag slipper den här värkande saknaden.

 

jag mår dåligt


your smile and the sound of your voice

Fortfarande ingen dator. Men mitt rum är väldigt välstädat nu i alla fall. Det är ju bra.
Här är det kallt. Det skulle ju vara vår. Värme - kom!

Lydnaden med Elvis går framåt. Det är jävligt kul. Agilityn stål still. Mindre kul. Om bara snön kunde smälta. Men jag ska iaf. ta tag i grundträningen (följsamhet, ut osv.) ordentligt och även prova en intressant teknik för "running contacts". Nu ska jag sluta vara lat och börja träna hund på allvar.


puss på er!

before you go

I don't mind if you don't mind
Cause I don't shine if you don't shinecan you read my mind?

det här är en rubrik som refererar till inlägget

Oj!
Här var det längesen nåt hände märkte jag nu. Men med trasig dator- what's a girl to do lixx? 
Den kommer väl tillbaka i sinom tid. Och då är det vår, så då kommer det bli bilder, bilder, bilder - happy, happy, happy! Jag älskar våren!
Ska försöka fixa den där nya designen också. Och hemsidan. Jag har en känsla av att påsklovet kan bli en riktigt fin tid för remake. Då finns tid för både fotografering, fantasi och kodning. 

Puss på er!

 

och Grattis till världens bästa som fyller 19 år idag!
jag älskar dig!


Underbara hundar


Doris. världens sötaste Doris! Ska du ha en Doris pappa, så ska du ha henne!


Whitey. Min favorit! Så underbart söt! (jag ska adoptera henne i smyg)Chess. Vacker, men något högljudd.Peggy & Kräm. Peggy är en annan favorit, så sjukt trevlig hund. Och Kräm, bara namnet lixx ;DIda. Fina, fina Ida. Det du ser i dom ögonen är ren visdom. Nilak. Ingen hund jag har fått någon riktig kontakt med, men han snussade ju så fint. Miller. Gos, gos, gos.Biggles. Sån mysig vovve. Vänder alltid rumpan till och vill ha en klapp. Artig kille ;)

 

Som ni ser kom här lite bilder från dagen. Jag har det bra här, Lär mig väldigt mycket och hundarna är SÅ sjukt mysiga! åååh! ^^ Lite tråkigt att jag inte kunnat följa med på nån tur än eftersom dom har så fullt, men kanske imorgon. Annars långa dagar med mycket jobb, men det märks inte hur lång tid som gått förrän man kollar på klockan när man är hemma. Det är kul och alltid fullt upp. Och är det inte det sitter man gärna och bara vilar vid lägret. 

puss på er!


punktpunktpunkt

jag blir lite ledsen när ni inte kommenterar!

 

ville bara säga det


i'll take you back, back from the edge


Lima kyrka.
Jag tog en promenad till affären idag och inhandlade mig några äpplen och O'boy. Lima är.. tragiskt. Grattis Fagersta, jag har äntligen hittat ett ställe som får dig att verka som paradiset på jorden. 
Nejmen seriöst, Lima är inte kul. Inte ens vackert, eller mysigt, bara helt jävla tragiskt. Tur att jag bara ska vara här en vecka. Imorgon väcker mobilen mig 05.30. Jag är pepp!

Puss på er!


dina drömmar är så stora

Nu sitter jag här i ett litet, och ack så kallt hus mitt ute i ingenstans. Ska man nödvändigtvis kalla detta någonstans någonting kan jag informera om att stället heter Lima. Och här ska jag göra min praktik. Hos Peakpoints Sled Dog Adventure. Det kan nog bli jävligt intressant. Dock är jag ledig imorgon, så då dyker ju genast frågan upp; Vad fan ska jag göra i Lima en hel dag? Det löser sig nog. Vill sig värdet ska jag fota. Annars ska jag sova länge, zappa på TV:n, tålmodigt vänta ut laddandet av en internetsida, duscha, ta nåt att äta eller helt enkelt stirra in i en vägg. Slappa! Kan bli skönt efter en hel vecka i backen, innan jobbet sätter igång. Dock hinner jag ju bara vara här i 3 ochenhalv dagar, eftersom jag måste åka nån gång på fredag em. För jag ska nämligen tävla på lördag. :D

Men det är nog lika bra det, för jag har sån sjuk hemlängtan. Eller rättare sagt Alexlängtan. På fredag väntar jag mig hämtning från Avesta, en sväng förbi La Stella och Servus för en kycklingrulle & OLW Dill & Gräddfil-chips (och cola!) och sedan hemåt för en riktigt mysig filmstund i din förskräckligt obekväma soffa. Uppfattade du det nu, kling?

Puss på er!

ssssssssofie


tack för att du gör min dag everyday everyday, babe! <3

you are mine i am yours

Just nu är det jobbigt.
För just nu saknar jag älskling fruktansvärt mycket. 
Jag pratade nyss i telefon med honom och jag grät mer eller mindre hela tiden. Älskade, älskade du.
Jag längtar tills jag är hemma igen och får mysa ner mig i hans säng och bara höra hans andetag och hur hans hjärta slår. Det är inte kul utan honom, så enkelt är det. Jag ser inte ens fram emot praktiken längre, jag vill bara hemhemhem.
Två veckor.
Vi har klarat det förut och vi klarar det igen och igen så mycket vi behöver för aldrig ska vi skiljas åt!


Jag älskar dig!

summerlovin'

 

 

 

 

 

Sommar sommar sommar.
lycka lycka lycka!

 

Foto by: älskling


vitsvart


 


ice cold

 

Alltså, jag skyller på att det är kallt. Kallt som fa-an där uppe på toppen. Jag vet inte hur ni är, men jag som fotograf kan inte bara se ett motiv, ta upp kameran, fota det och sedan är det bra. Eftersom jag fotar helmanuellt vill jag först ta några provbilder med olika bländarvärde och slutartid och sen bestämma mig för en inställning, eller kanske fota flera bilder med olika inställningar. 


Sen vill jag även fota motivet från olika vinklar och avstånd och sen kanske byta slutartid och fota från exakt samma vinklar och avstånd en gång till. Speciellt när det gäller snö. Då är det ganska noga med inställningar och det är lätt att få en för ljus eller mörk bild. Men nu är det så att eftersom mina fingar omöjligt klarade av att hålla sig funktionabla tillräckligt länge för att jag skulle kunna göra allt det jag vill göra när jag fotar så blev resultatet, enligt mig, inte lika bra som det brukar.

 

Eller vad säger ni?

 


pics missing

Idag har jag ingen bild. Från och med nu har jag en pakt att jag inte ska lägga in någon bild förrän jag har tagit en här. Och eftersom jag tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder så lär jag ta några imorgon.

 

Idag har jag ramlat några gånger. Kul! Fast en gång föll jag baklänges ner för backen. Har därför lite ont i huvudet nu. Men jag tackar min kära hjälm! Imorgon tar jag som sagt med mig kameran, hoppas på fint väder. Visserligen skulle säkert diset som legat över fjälltopparna idag ge en fin effekt, men vi får se.

 

Jag saknar min älskling! <3


det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

 

Man kan ju tycka att det är lite skumt att jag inte laddar upp vintriga fjäll-bilder eftersom jag är just i fjällen. Men det är nämligen så att idag har det snöat och varit mulet hela dagen så fotoförutsättningarna har inte varit alltför goda. Och någon gammal bild har jag inte heller, för trots att förutsättningarna förra året var fantastiska med otroliga istappar och skinande sol så fick jag ingen riktigt bra bild då heller. Dåligt av mig, men ibland kan motivet göra att man inte anstränger sig lika hårt som fotograf. Ett förfärligt nybörjarmisstag,men så var det. 

 

Förstod någon vad jag sa där?
Det känndes lite krångligt får jag erkänna. Eller inte, jag kanske bara är trött? Underbart var det att åka igen i alla fall. Och imorgon hoppas vi på bättre väder så att vi kan ta lite galna bilder i backen. ;D


here i go again

Hundfjället.
äntligenäntligenäntligen!

 

Det är så skönt att vara här igen! Jag har saknat att stå på brädan. Jag har saknat det så grrrymt mycket. Men imorgon klockan nio bär det av uppför backen med liften. Och sedan utför. Underbart!

Vi ska försöka få med oss kameran och ta några bilder. Det kan bli en rolig syn vill jag lova!
Puss på er alla! (speciellt på Alex)


Vi slänger in en vintrig bild också, det ser så mycket trevligare ut då!


RSS 2.0